Memati neden maçları statta izleyemiyor?

Kurtlar Vadisi'nini Mematisi koyu Beşiktaşlı çıktı. Ama futbolu sahada izlemeye çekiniyor. Çünkü taraftarın ondan ilginç bir isteği oluyor!

Fuat Akdağ ve Rıdvan Dilmen'in sunduğu Not Defteri programının bu hafta iki konuğu vardı... Reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun ve Eren'i Kerem Fırtına.

Bu hafta yayınlanan programda da kahkahalar eksik olmadı. Siz bakmayın Memati'nin öyle sessiz sakin göründüğüne... Dizi dışında, bir hayli keyifli olduğu ortadaydı.

Memati koyu bir Beşiktaş taraftarıymış ama Beşiktaş'ın bu dönem performansından yana da biraz dertliymiş. Beşiktaş'ın düşüşü Memati'yi taraftarlıktan da soğutuyormuş.

Rıdvan Dilmen'in 'Beşiktaş maçlarına rahat gidebiliyor musun?' sorusuna da Memati öyle bir yanıt verdi ki, stüdyodakiler gülmekten kendini alamadı.
MEMATİ BUNUN TOPUĞUNA SIK

"Gidiyordum ama son zamanlarda pek fırsatım olmuyor. Gittiğimde de bana tepkiler çok farklı oluyor. Taraftarlar beni görünce, takımdaki bazı isimleri zikredip, 'Memati bunun topuğuna sık' diye tezahürat yapıyorlar. Tabi 300 kişi bir ağızdan bağırınca, selam vermekte çok tuhafıma gidiyor. 'Siz isteyin, her zaman topuklarına sıkarım' der gibi... Taraftarın bu beklentisi nedeniyle seyrekleştirdim stada gidişimi."

FENER'İN KÖTÜ GİDİŞİ BİZE YARIYOR

Fenarbahçe'nin son bir kaç haftadır gidişatının kötü olduğunu dile getiren Gürkan Uygun bir de itirafta bulundu, "Aslında bu durum bizim de işimize geliyor, bir Beşiktaş taraftarı olarak..."

VADİ NE ZAMAN YAYINA GİRECEK?

Uygun aynı zaman da Kurtlar Vadisi dizisi için de bir ipucu verdi. Rıdvan Dilmen'in 'Dizi ne zaman yayına girecek?' sorusuna Gürkan Uygun, "Şubat'ın 19'u diyorlar ama, daha kesin bir bilgi yok tabi. Bu resmi bir açıklama gibi algılanmasın" diye yanıt verdi.

MEMATİ'NİN BEŞİKTAŞ'TAN BEKLENTİLERİ

Memati, Beşiktaş'ın şampiyonluğundan da artık umudu kesmiş. Ama takımdan bazı beklentileri de var. Onları da programda sıraladı;

- İyi futbol oynamaları
- Ayağa bir iki organizasyon yapması
- Beni 2-3 maçta ayaklara kaldırması, yerimden hoplatması... Bunlar olduktan sonra yenilsekte sorun yok.

TABATA DEĞİL TABAKA

Haftanın sözlerine Selim Soydan'ın konuşması damga vurdu! Soydan'ın, Gaziantepspor'un futbolcusu Tabata'nın adını 'Tabaka' diye söylemesi stüdyodakileri güldürdü. Bunun üzerine yapılan yorumlar da bir o kadar komik oldu.

Dilmen: Selim Abi, takıldı Tabaka Tabaka...
Uygun: Her programda Tabaka mı diyor?
Akdağ: O programda sürekli 'Tabaka' demiş.

0 Comments:

Post a Comment