'Tek Türkiye' dizisinin oyuncusu Süleyman Karadağ, 'Hiç bir oyuncusu tanınmıyor' sözlerine sert çıktı..
Son dönemlerin çok konuşulan dizileri arasına giren Samanyolu televizyonundaki 'Tek Türkiye' dizisinin 'Berfin'i Özgül Sağdıç ve 'Şivan'ı Süleyman Karadağ, Saba Tümer'in programına konuk oldu.
Süleyman Karadağ, diziyle ilgili bazı köşe yazarlarının "Hiç bir oyuncusu tanınmıyor" şeklindeki sözlerine tepki vererek "Bu beni çok üzmüştü. Bu arkadaşların hepsi Devlet Tiyatroları'nda ve bu arkadaşların oyunları, kapalı gişe oynuyor. Tanınanları da gördük! Başkalarının sesiyle dublajı yapılan, yok kostüm şuna göre, giyimi buna göre..." diye konuştu.
Özgül Sağdıç ise insanların artık şaşalı evlerde yaşayan kişileri izlemek istemediğini ve daha kendilerine yakın insanları izlemek istediklerini belirterek "Bilmediği yerlerdeki insanları görmek istiyor. Şehirde yaşayan bir çok insan doğuda neler olduğunu pek bilemiyor" dedi.

KURTLAR VADİSİ'Nİ GEÇMEYE TAKILMIYORUZ

Kurtlar Vadisi Pusu ile aynı zamanda ekrana gelen Tek Türkiye, reytinglerde de Vadi'den sonra 2. sırada yer alıyordu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir süredir yayında olmaması nedeniyle dizi, birinci sırada yer almaya başlamıştı. Oyuncular bu konuya takılmadıklarını söyleyerek "Reytingimizde hiç bir değişme yok. Biz aynen devam ediyoruz. İşimizi yapıyoruz ve inanarak yapıyoruz. Biz birarada olmaktan çok mutluyuz" dediler.

0 Comments:

Post a Comment