NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Oyuncu Selçuk Yöntem, bir dönem rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisine ciddi bir eleştiri yöneltti.

Dizide oynamayı kabul etmesinin nedeni olarak "Para baronları, devlet ve mafya üçgeninin gündemle paralelliğiyle seyirciye bir şeyleri yansıtması. Gerçekten de benim bulunduğum ilk 55 bölüm, ne kadar objektif olurum bilemem ama halka, gündemin ne olduğunu, dönen şeylerin anlamlarının ne olduğunu birazcık yükledi gibi geliyor bana" olarak açıklayan Yöntem, diziden sonra bu gündemin halk tarafından daha çok takip edildiğini ifade etti.

Dizideki bazı karakterlerin insanlar tarafından örnek alınmasının, kendisini de rahatsız ettiğini vurgulayan Selçuk Yöntem, diziye devam ettiği süre içerisinde bu konuda zaman zaman eleştiriler yönelttiğini de söyleyerek diziyle ilgili şu eleştiriyi yaptı:

"Osman Sınav dostumdur çok severim. 'Bu kadar kana gerek yok. Bu kadar vurduya kırdıya gerek yok, bu kadar silaha gerek yok.. Bir de niye polis yok?' diyordum. 'Bizim dizide niye polis yok?' Hala yok! Ortalık kan revan içinde ama polisi göremezsin! Nasıl?"

0 Comments:

Post a Comment