Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Kurtlar Vadisi'ni iyiden iyiye diline doladı. Bu sefer Ömer Baba karakteri için ilginç iddialarda bulundu.
Daha öncede köşesinde JİTEM ile dizi arasındaki bağlantıları olduğu iddia ettiği yazısı ile dizinin yapımcıları tarafından sert bir dille eleştirileren Kütahyalı dün akşam da Ülke TV'de yayınlanan 'Sıradışı' programında Kurtlar Vadisi'ni eleştirmeye devam etti.

Kütahyalı, 2006'ya kadar Ergenekon'un en önemli projesi dediği Kurtlar Vadisi'nde dizi karakterleriyle ekrandan izleyicinin bilinçaltlına kendi istekleri doğrultusunda mesajlar verildiğini ifade etti.

Aslan Bey ile Doğu Bey karakterlerinin asker olduklarını ve yaptıkları her şeyin doğru olduğu mesajı verilerek 'Millet için ölen ve öldüren herkes masumdur mesajı veriliyor' diyen Kütahyalı, illegal yapılanma içinde olan Ergenekon'un da bu yolla kendini masumlaştırılma çabalarının olduğunu kaydetti.

Özellikle dindar kişilerin sosyal hayata karışmamasını savunan Ergenekoncuların, yapımcılara Ömer Baba karakterini çok iyi kullandırdıklarının altını çizen Kütahyalı, 'Ömer Baba dizide camiden eve, evden camiye giden kendi halinde dindar muhafazakar bir aile babası. Verilmek istenen mesaj çok iyi işleniyor. Yani onların da istediği dindar tipi bu şekilde' dedi.

Kütahyalı, ayrıca 2007'de Ergenekoncuların darbe ortamı oluşturmak içinde 2003-2006 yılları arasında Kurtlar Vadisi'ni kullandıklarını da iddia etti.

0 Comments:

Post a Comment