Bir arap sitesindeki haberi sizlerle paylaşmak istedim.Haberi çeviri programı ancak bu kadar çevirebildi .




Abha - Abu Dabi - Şam - telefon - Abdullah Al-Hajri:

Bu hükümet tarafından hamle Türk dizi durdurmak için İsrail basınında yer alan haberlere göre (ve Valley of the Wolves bir), şu anda ekranda Abu Dabi ve kanal through.

Raporlar olarak İsrail, silah ve uyuşturucu, füze ve kara para aklama operasyonlarının özellikle kaçakçılık bağlı istihbarat bilgileri ve suç detaylarını Türkiye'de mafyayla, ki çoğu tarafından yürütülen içeren bu serinin tamamlanması İsrail büyük bir utanç teklif edeceğini söyledi.

Bu raporlar İsrail Bölüm II ve III seri kanalları of sunumu önlemek için ve Abu Dabi TV'nin ilk kısmının kaybı Türk olması gerekir, özellikle Onlar nerede ve ABD Türk, İsrail ve basınç geniş ettiyse tanıtımı durdurmak için kanallar, bir giriş önlemek edemedik başardı, ancak yanıt vermiyor Bu baskılar için. O rapor olan Valley of the Wolves dizi ve olmuş Dbalijth serisinin bazı gerçekler ve uydurma olan Abu Dabi kanal distorsiyon ve.

«Adası» ve geçen hafta bu yana telefonla ve kontrol ve bu raporları gerçekãiliğine onaylanmadıkça, çıkmak ve b (sağlık) olarak işaretler bilgi aldı göre ve bu baskı sonucu bekliyor, ya olumlu ya da olumsuz.

The Valley of the Wolves dizi ve (Türkçe: Kurtlar Vadisi), Türk dili için önemli sosyal Mdbalij bir dizi ve Suriye Arap dili kanalı Abu Dhabi Çarşamba Cumartesi gelen ilk günü olarak, akşam saat sekiz iki yıl ek olarak Riyad adresindeki dokuzuncu zaman, her Cuma akşamı. Suriye Arap seslendirme havasını, Türk Dili ve ilk dizi, Türk ve yabancı isimleri telaffuz nedeniyle bu değişiklik oldu için biraz zor temsilcileri, burada Suriyeli Arapça isimleri, Türk dilinin isimlerini değiştirmek üzere bir grup yol açtı Arap, Arapça isimleri yakın kabulü olmuştur isimleri Türkçe telaffuz ABD, şehir ve serisinin birçok yer adlarını önemli bir değişiklik değildir.

Hikaye, karanlık ve hüzünlü İstanbul partilerinin işi olan uyuşturucu ticareti ve silah anlaşmaları ve para aklama ve insan kaçakçılığı kaçakçılığı dirtiest vardır.

Dizinin bir televizyon ve çıktı Türk medya tüm seyirci ve eleştirmenler seçtiyseniz en iyi dizi biridir.

Olaylar ilk parçası (and the Valley of the Wolves bir) kişisel Candan, da Chacmaz olan barınma ve ağlamaya edilmiş ve şimdi bir istihbarat subayı olan bir çocuk, oluşturulmuş, onun doğrudan patron aracılığıyla ona sorulur, Aslan Lakpe bir gizli operasyon kalbinde bir Türk mafya olarak bilinen devam bir kurt.

Seyahat başlaması için Candan üzerine ölmek ve yeni bir karakter oluşturmak vardı. Plastik cerrahi bir dizi sonra Polat ve breeds bilgisayarın özelliklerini değiştirmek ve ve Mafya ve liderleri bir uzlaşma için kendi odalarında kendi planlarını öğrenmek için süzmek ve Mafya adam Sulaiman Çalkalayıcı sonra kaçınılmaz ölümden kurtarıldı olarak bilinen tespit başlar, ve onun sağ kolu ve her iki Mafya içinde bir grup teşkil olur.

Bu dizi bir seslendirme (and the Valley of the Wolves bir) The Godfather's sanat ve stüdyoları at ve Suriye Alaa Zoubi, Shadi Mqrc, güvenli Refa'ee, Raghda Alharani temsilcileri de dahil olmak üzere oy bir dizi performans hatırlayın.


Haberin Orjinal Hali ;


أبها - أبوظبي - دمشق - هاتفياً - عبدالله الهاجري:

ذكرت تقارير صحفية إسرائيلية ان هناك تحركات من قبل الحكومة من أجل إيقاف المسلسل التركي (وادي الذئاب) الذي يعرض حالياً عبر قناة أبو ظبي.

وقالت التقارير إن إكمال عرض المسلسل سيدخل إسرائيل في حرج كبير لما يحتويه من معلومات استخباراتية وتفاصيل أعمال إجرامية تقوم بها المافيات في تركيا التي ترتبط كثير منها بإسرائيل خاصةً عمليات تهريب الأسلحة والمخدرات والصواريخ وعمليات غسيل الأموال.

وذكرت التقارير ان إسرائيل استطاعت أن تمنع عرض الجزء الثاني والثالث من المسلسل على القنوات التركية ويجب أن توقف عرض الجزء الأول على قناة أبو ظبي خاصة إنها لم تستطع منع عرضه على القنوات التركية حيث مارست إسرائيل وأمريكا ضغوطات واسعة من أجل إيقاف عرضه، ولكنه لم يتم الاستجابة لهذه الضغوطات. وأضافت التقارير ان مسلسل وادي الذئاب على قناة أبو ظبي قد تم تحريف دبلجته وتم تزوير بعض الحقائق في المسلسل.

«الجزيرة» ومنذ وقت متأخر من الأسبوع الماضي هاتفت وتقصت وتحققت من حقيقة هذه التقارير وخرجت بإشارات تفيد ب (صحة) المعلومات الواردة لها وبانتظار ما ستسفر عنه هذه الضغوطات إما سلباً أو إيجاباً.

ومسلسل وادي الذئاب (بالتركية: Kurtlar Vadisi ) هو مسلسل درامي اجتماعي تركي مدبلج إلى اللغة العربية باللهجة السورية وتعرضه قناة أبو ظبي الأولى يومياً من السبت إلى الأربعاء الساعة التاسعة بتوقيت الرياض، إضافة إلى حلقتين متتاليتين مساء كل جمعة الساعة الثامنة مساء. وتم دبلجة المسلسل من اللغة التركية إلى العربية باللهجة السورية وقد أدى الدبلجة مجموعة من الممثلين السوريين حيث تم تغيير أسماء الشخصيات باللغة التركية إلى أسماء باللغة العربية، وقد تم هذا التغيير لأن الأسماء التركية غريبة وصعبة النطق نوعاً ما عن العربية، وقد تم اعتماد أسماء عربية قريبة النطق من الأسماء التركية ولم يتم تغيير كبير في أسماء الدول والمدن والأماكن كثيراً في المسلسل.

وتدور قصة العمل في مكان مظلم وموحش بأطراف استنبول تتم أقذر عمليات المتاجرة بالمخدرات وتعقد صفقات تهريب السلاح وعمليات غسيل الأموال بل والمتاجرة بالبشر.

ويعد المسلسل من أفضل المسلسلات التي ظهرت على التلفزيون ووسائل الإعلام التركية فقد أجمع عليها الاختيار من المشاهدين والنقاد.

وتدور أحداث الجزء الأول من (وادي الذئاب) حول شخصية علي كندان الذي يقوم بدوره الممثل نشأت شاشماظ وهو الطفل الذي تم انتشاله من الملجأ وهو الآن ضابط مخابرات، يطلب منه عن طريق رئيسه المباشر أصلان أكبي أن يتوغل في عملية سرية بقلب المافيا التركية فيما يعرف باسم مجلس الذئاب.

ولتبدأ الرحلة كان لا بد أن يموت علي كندان ويولد بشخصية جديدة. وبعد مجموعة من عمليات التجميل لتغيير ملامح وجهه يولد بولات ويبدأ في التقرب من زعماء المافيا والتسلل إلى غرف عملياتهم لمعرفة مخططاتهم ويتعرف على سليمان شاكر رجل المافيا المعروف بعد أن ينقذه من موت محتوم، ويصبح ذراعه الأيمن ويشكل الاثنان معاً فريقاً مميزاً داخل المافيا.

يذكر أن عمليات الدوبلاج لمسلسل (وادي الذئاب) تمت في استوديوهات شركة العراب للإنتاج الفني، وقام بأداء الأصوات مجموعة من الممثلين السوريين منهم علاء الزعبي، شادي مقرش، مأمون الرفاعي، رغدة الشعراني.

al-jazirah.com




Arap sitesinde çıkan bu habere Arapların yapmış olduğu yorumları da sizlerle paylaşmak istedim.

1) هذه حيلة لجذب المشاهدين لهذا المسلسل وتلقا اللي مطلق هالاشاعة سمسار بايع على القناة المسلسل ويبي يمشيه ويمشي غيره . احترموا عقولنا . شف مصدر الخبر .. ابها .. ابوضبي .. دمشق ..

- Bu sefer bu dizi izleyiciler çekmeye ve seri kanal için Emcih sadakat kan ve daha fazla yürüme tam Halachaap komisyoncusudur aldı. Saygı aklımıza. Çim kaynak .. Abha .. Aboilli .. Şam ..

2)طيب وزوجة سليمان ماتصير تحب علي كندان وتطلع معه باسم الحب؟ كذا يصير ناقص المسلسل

-Solomon eşi, iyi bir insan ve Matasir Ali Candan seviyor ve öne ile sevgi adına baktım? Yanı sıra daha az seri haline

3)أقول عاد من جد عيب ياخوي ما فيه ( جمعيـة حمـاية عقـول ) ويـن الإحترام .. لهالدرجـة تظنون اننـا سبايك .. لا حول ولا قوة .. أجل أبها أبو ظبي ههههههههه

-Ben hangi bir Eachoi (Society for the Protection of the zihin için çok kusur kimden) Kazan saygı döndü .. Biz Haldrjp Spike .. düşün Çaresiz .. Abha Abu Dabi Hhahahaha için

4)اعلان مسبوق الدفع للمسلسل.... !!!! وكل هالتحقيق الطويل العريض كان هاتفياً ...؟؟ الظاهر ان المحرر عبدالله الهاجري الوحيد اللي يتابع المسلسل!!!

-Ödeme ve benzeri görülmemiş bir dizi .... Duyurusu ! Tüm geniş terim Halthakiq telefon ve ...?? Bu editörü Abdullah Al-Hajri olan sadece dizi izleyin belli!

5)والله لو القناة الي عارضة هالمسلسل والا المنتج مسوي له دعاية واعلانات الليل والنهار مراح تصير اقوى من هالدعاية المجانية له الي بطل يشوف المسلسلات التركية راح يشوف هالمسلسل مع انه راح يوقف راح يوقف انت تقول اسرائيل عليهم لعنة الله انا اقول مو بس المسلسل راح يوقف الا القناة راح تلغى من القمر نهائي بس ماعتقد يمكن تمزح اسرائيل ماخذ بخاطرها لان المسلسل مافيه لميس

-Tanrım, eğer kanal modeli ya da ürün tanıtım ve reklam, gece ve gündüz Mrah onu serbest Haldaip Ischof serisi şampiyonu Türk Ischof Hamuslsl at daha da o İsrail durdu durdu onlara Allah'ın laneti olduğunu söyledi şiddetlenmek ayarlanÛr Hamuslsl için dedim Moo, ancak dizi durdurmak için var, ama kanal ancak Ayın son iptal etti ماخذ Boukhatrha İsrail Şaka yapıyor Matkd çünkü yaparak seri Lamees

6)هههههههههههههههههههههههههههههه لا تعليق كلن وشطارته في جذب الزبون للسلعه الي يريد ان يبيعها

-Yorum yok Hahahahahahahahahahahahahahaha Kln Ctarth ve müşteri çekmek için mal satılan olmak istiyor

7)الصفحة تحولت مع الاسف الى دليل ( تشاهدون الليلة) مجرد اخبار مسلسلات وبرامج الفضائيات والمطربين التابعين لجهات بعينها . هذه ليست دليل لعرض انتاجهم .. بعدين وش هالمتابعة للخبر بين كل هالمدن يالهاجري اللي يسمعك يقول مقطع الرجال نفسه على خبر قنبلة الموسم وكلها خبر اعلاني . يا حسرة على صفحات الفن مال اول

-Ne yazık ki, sayfa kılavuzu döndü (siz) gece görmek sadece bir dizi ve haber programları, uydu kanalları ve özel noktalar ve şarkıcı olduğunu. Bu da ürünlerin sunumu .. için bir rehber değildir Sonra woosh Halmtabap yandan her Halmdn Ayalaajery erkek söylüyorlar duymak bir sezon haberleri için aynı klip ve tüm haber. Siz ilk sayfasında, sanat sermaye için gitti.

0 Comments:

Post a Comment