Kurtlar Vadisi dizisi her yönüyle konuşulması gereken harika bir proje.

Kendi yapımcıları;"Açıkçası Kurtlar Vadisi gibi bir fenomen yaratmak darbe yapmaktan daha zor!!! Türkiye'de üç kere darbe yapıldı, ama böyle bir diziden bir tane daha yok!" sözleriyle bunun altını bir kez daha çiziyor.

Kurtlar Vadisi dizisi yapımcısı Pana Film geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak medyada kendileri hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Açıklama çok sertti.

Açıklamada geçen;

"Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı ve yazarları bellidir. Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film'dir. Pana Film ya da ortaklarının hiçbirisi, hiçbir kurum ya da kişiden emir, bilgi, belge almamıştır. Bu bize teklif dahi edilemez. Pana Film, bugüne kadar yaptığı işlerde, topluma, devletin ve toplumun çarpıklıklarını anlatmayı, bu çarpıklıkların nasıl giderileceğine dair öneriler sunmayı prensip edinmiş, bunu da başarmıştır.

Bu müfteri, bu ülkede aşağılanmış, dışlanmış, yok sayılmış, ikinci, beşinci, onuncu ilan edilmiş olabilir. Biz kendisiyle bu duyguları paylaşmıyoruz... Her zaman bu millet tarafından teveccüh görmüş, kendisini bu ülkenin asli-vazgeçilmez vatandaşları ve evlatları olarak kabul ettirmiş, bu devletin gerçek sahipleriyiz. Maruz kaldığımız iftiraların hesabını ise yargı önünde soracağız.

Son bir not da Taraf Gazetesi'nin çok yakından tanıdığımız yöneticilerine: Henüz donunu giymemişe köşe yazdırırsanız böyle olur, sadece kendi altına yapmaz ortalığı da berbat eder! Lütfen çocuğunuza sahip çıkın!" ifadeleri ne kadar sert olduğunu açıklamakta yeterli idi.

Haberi değişik internet sitelerinden okuyan ziyaretçiler Kurtlar Vadisi ve Pana Film'in sitelerine giriş yaptılar.

Bu kadar talebi karşılamayan siteler bir süre kapalı kaldı ve bu yazı hazırlanırken de sitelere giriş yapılamıyordu.

Aslında ortada kimsenin bilmediği çok trajikomik bir durum var.Dünya sıralamasında Kurtlar Vadisi dizisi resmi sitesi,Taraf gazetesi ile ard arda.

Milyonlarca internet sitesi arasında bu iki sitenin peş peşe gelmesi internette çok çok zor rastlayacağınız bir durum.

Taraf gazetesinin internet sitesinin dünya sırası 12.712 iken Kurtlar Vadisi dizisinin resmi sitesinin dünya sırası ise 12.713.


İşin komik yanı ise Kurtlar Vadisi uzun bir süredir yayınlanmıyor.Dolayısı ile siteye yeni bölüm tanıtımları koyulmuyor.Bir çok izleyici dizinin uyku döneminde olduğunu düşünüp siteye giriş yapmıyor.

Taraf Gazetesi ise her gün bir çok editör ve yazar ile içeriğini güncelliyor.

Kısacası internet kayıtları bize bir anlamda;"Vadi'nin ölüsü,Taraf'ın dirisine denk!" diyor.

0 Comments:

Post a Comment