Kurtlar Vadisi hakkında yazdığınız tüm yazıları tarayan birisi olarak tüm yazılarınızda Karl Popper'in Yanlışlanabilir İlkesini görmekteyim : )

Diplomatik olaylara filozof gibi yaklaşamazsınız.Yaklaşırsanız çok komik durumlar orta çıkar.Nasıl çıkacağını hep birlikle göreceğiz...
Kurtlar Vadisi ile ilgili yazdığınız tüm yazılarınızın nasıl yanlışlandığını size ispat edeceğim...

Uzatmadan gelelim asıl konumuza

Sizin vadi ile ilgili yazdığınız tüm yazılarınızdan çıkan sonuç şudur;

Siz diyorsunuz ki; Ergenekon öyle bir yapılanma ki bu yapılanma 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisini var eden Ergenekonculardır.Sebebi ise yıllar sonra yapacakları darbeye halkı alıştırmak artı darbe yaptıkları zaman haklı olduklarını halka önceden kabul ettirmektir
Bu dizi ile halkın bilinç altını etkileyerek sonuca gitmek millet tarafından da haklı olduklarını teyit etmek için var olan psikolojik bir harptir bu dizi.

Peki 1.sorum Ergenekon yapılanması yıllarca bu kadar titiz çalıştılarsa bir dizi ile halkı yönlendirmeyi bile düşündülerse şu an nasıl oluyor da hem deşifre ediliyor hemde yargı önüne çıkarılıyor..... ?

Gelelim bu kadar komplo teorisi ürettiğiniz Kurtlar Vadisi'nde oynayan karakterleri nedenli bildiğinize

Askerlerle başlayalım;

Siz yine diyorsunuz ki ; Aslan Akbey ve Doğu Eşrefoğlu iki asker....Bunlar asker değil istihbaratçıdır (1.hatanız).Aslan Bey diziye göre harbiye mezunudur fakat daha sonra bir şekilde istihbarata kaymıştır.Aksi taktirde emrinde çalışan insanlar efendim değil komutanım der.Doğu Eşrefoğluda İstihbaratçının ağa babasıdır.


Askerler ne yaparsa yapsın dizide doğru kişiler izlenimi veriliyor diyorsunuz.Bu ülkede TSK bu ülkenin namusudur.Sizin TSK'ya bakış açınızı biliyorum.Liberal-Demokrat bir insansınız özgürlük asıl amacınız.Ama TSK yı illegal bir yapılanma olarak gösteremezsiniz.Buna kimsenin gücü yetmez.Tümevarm ilkesine karşısınız fakat ne hikmetse 3 bilemedin 5 askerle TSK'yı yargılıyorsunuz.Yine tezatsınız..İşte bu Tümevarmdır.

Gelelim Ömer Babaya yani din konusuna

Sizce Ömer Baba karakteriyle anlatılmak istenen şudur.... Sosyal hayatı sıfır evden camiye camiden eve giden bir insan.İstedikleri dindar insan modeli budur.Burdada hatalısınız Ömer Babanın üsküdar musiki cemiyetine üye olduğunu hatırlatırım.Sanırım burası sosyal faliyet sayılabilecek bir yer.Ömer Baba olaylara sizin gibi bakmış olsaydı devletten bir ömür nefret ederdi.Neden mi?
Aslan Akbey'in bu aileyi kullanmasına rağmen hemde en fazla özlem duydukları şey olan çocuk özlemiyle aldatmasına rağmen hiç bir zaman isyan etmedi.Dindar insan böyle olur işte...

Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere İskender Büyük karakterine

Sizde İskender Büyük karakterinin Veli Küçük olduğunu söylüyorsunuz...Şimdi kaseti başa saralım siz ergenekon kurtlar vadisini halkın bilinçaltını etkileyerek yıllar sonra yapacakları darbeye halkı alıştırmak olduğunu söylediniz hatta halk üzerine uygulanan psikolojik bir harptir bu dizi dediniz.

Eğer işler sizin dediğiniz gibi olsaydı yada siz olayları doğru analiz etmeyi başarabilseydiniz İskender Büyük'e değil Polat Alemdar'a Veli Küçük derdiniz.Adamlar neden dizide halk tarafından sevilen bir karakteri değilde sevilmeyen bir karakteri Veli Küçük ilan etsin ki.Bu sizin büyük teorinizin artık hipotez olduğunu gösteren en büyük tespittir.Aksi takdirde bırakın halka darbeyi şirin göstermeyi çok daha itici gösterirsiniz.

Benim size önerim dizideki karakterleri tam bilmeden lütfen yazmayın.Yazımda hiç bir karakteri tanımadığınızı ispat ederek açıkladım.Ergenekon yapılanmasıyla Kurtlar Vadisi'ni aynı kefeye koymaktan vazgeçin.

Ayrıca son bir not daha siz Kurtlar Vadisi hakkında yazdığınız yazılarınızda Türk Gençlerini üstü kapalı hiç bir şey bilmeyen insanlar olarak lanse edip küçük göremezsiniz.Görüyorsanız LDT(Liberal Düşünce Topluluğu) yönetiminde olan bir kişi olarak yine bu ülkenin evlatlarına Liberal Felsefeyi tanıtmak,kabul ettirmek için uğraşmazsınız.Sizin gözünüzde koyun sürü olarak gördüğünüz gençlerin Liberal Felsefeyi anlamasınıda bekleyemezsiniz.
Kişiler aynı fakat siz yine tezatsınız.

Bizler Kurtlar Vadisi Fan sitesi olarak Kurtlar Vadisi yayınlandığı sürece buradayız.Ne zaman yanlışlanmak isterseniz buyurun...

Biz hep buradayız.


mak_sas_sat
KurtlarVadisi-Pusu.Com Yönetimi

0 Comments:

Post a Comment