Kurtlar Vadisi adlı dizi filmde ‘Memati’ adlı karakteri canlandıran oyuncu Gürkan Uygun, dizinin Mart ayında yeniden aynı televizyon kanalında yayınlanacağını söyledi.

Canlandırdığı ‘Memati’ adlı karakterle tanınan sinema ve dizi film oyuncusu Gürkan Uygun, Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Oyuncularla Buluşmalar’ etkinliği kapsamında söyleşiye katıldı. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki söyleşide çok sayıda hayranının ilgisiyle karşılaşan oyuncu kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Dinleyicilerin Kurtlar Vadisi’nin aniden yayından kalkmasıyla ilgili sorusuna yanıt veren Uygun, “Aniden yayından kalkması daha iyi oldu. Çok daha önceden yayından kalksa daha olay yaratırdı” diye yanıt verdi. Uygun, bir dinleyicinin “Yayından kalkmasının Ergenekon operasyonları ile ilgisi var mı” şeklindeki sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Ergenekon operasyonlarıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. İktisadi bir durum. Zaten bu tarz işler bize yansımaz. Yapım kademesinde konuşulan işlerdir. Dizinin senaryosuna müdahale olduğunu sanmıyorum. Perşembe günü yayınlanan dizinin senaryosu bizim elimize hafta sonu geçer. Çekimler ve seslendirmesi son anda yapılıp yayına verilir. Dolayısıyla bizim o haftaki bölümle ilgili tartışma ve yorum yapma şansımız pek olmuyor. Yayından kalkmasının içinde bulunduğumuz ekonomik durumla ilgisi olduğunu düşünüyorum”

Dizide Ergenekon operasyonlarına ve Tuncay Güney’e ilişkin bölümlerin yer alıp almayacağının sorulması üzerine de Uygun, “Olabilir. Bu kadar olay olurken Kurtlar Vadisi gibi bir dizinin bunlara duyarsız kalmasını bekleyemezsiniz. Mutlaka yer verilecektir. Ancak senaryoyu biz de oynamadan önce biliyoruz” dedi.
Oyuncu Uygun, dizinin yeniden aynı televizyon kanalında Mart ayı başlarında yayına başlayacağını da sözlerine ekledi.

Gürkan Uygun, yüz yapısı olarak sert bir imaja sahip olduğunu bu yüzden de Kurtlar Vadisi gibi dizi filmlere uygun bir oyuncu olduğunu belirterek “Sinemada komedi tarzındaki yapımlarda da oynadım. Ancak sanırım yüz yapımdan dolayı yapımcılar bana Memati tarzı sert mizaçlı karakterler uygun buluyor” dedi.

Uygun’a söyleşi sonrası Yürüyen Köşk maketi hediye edildi.

0 Comments:

Post a Comment