Hasan Kaçan, başlıktaki sözü Kurtlar Vadisi'ni eleştiren Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı için söyledi.

Habertürk'te Balçiçek Pamir'in 'Söz Sende' programına konuk olan Hasan Kaçan, Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili yazısına tepki gösterdi.

Kütahyalı yazısında, "2003-2005 arası bu dizi JİTEM'den aldığı talimatlarla her ama her bölüm toplum içine nifak soktu. Kin ve düşmanlığı kışkırttı, insanları provoke etti... Ergenekon'un AKP'yi bir darbeyle iktidardan indirme projesinin en başarılı ve hâlâ da etkileri süren ayağı Kurtlar Vadisi ayağıdır..." şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

Hasan Kaçan, dizinin çok başarılı olması nedeniyle bu tür yazılar yazıldığını belirterek, "Geçenlerde adını sanını bilmediğim bir delikanlı bir gazetede yazı yazıyor. Meğersem Kurtlar Vadisi ne korkunç bir şeymiş ve bu adamı alıp, mal bulmuş mağribi gibi televizyonlarda kanal kanal dolaştırıp konuşturtuyorlar" dedi.

Kaçan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yok efendim Jandarma bilmem ne yaptırtıyormuş falan filan. Nereden uyduruyorsun. Hadi sen uyduruyorsun da karşındaki insanlar yıllardır bu işi yapan insanlar; ya kardeşim biraz insan biraz utanır... Bu insanlar görmedi de... İçlerindeki en akıllısı ve uyanığı sen misin ulan kerata!"

0 Comments:

Post a Comment