Çekim yapılan spor salonuna otobüs kaldırdılar...


Sevilen dizi Aşk-ı Memnu'da Bihter'i canlandıran Beren Saat'in hayranları çekimin yapıldığı spor salonuna otobüs kaldırdı. Saat'in dizide giydiği İtalyan çizmesinin taklitleri de 15 TL'ye peynir ekmek gibi satılıyor...

Dünyanın her yerinde çok seyredilen diziler var ama dizi karakterlerini gerçek insanlar gibi kabullenip toplumsal figürlere dönüştüren çılgın izleyiciler herhalde sadece Türkiye'de var.

YÜZÜK VE TAŞ PLAK

Asmalı Konak'tan sonra Kapodokya'ya, Issız Adam'dan sonra eski taş plaklara, Kurtlar Vadisi'nden sonra Polat yüzüğü, takım elbisesi ve koltuğuna gösterilen büyük talep şimdi de 'Aşk-ı Memnu' dizisi yüzünden yaşanıyor. Beren Saat'in etek ve taytların altına giydiği İtalyan marka çizmeleri ve ayakkabıları, ekonomik krizdeki esnafın yüzünü güldürdü. Kadıköy ve Eminönü'ndeki mağazalarda Beren Saat'in çizmeleri ve ayakkabılarının taklitleri kapış kapış satılıyor.

'SU GEÇİRİR' UYARISI

Ayakkabıların olduğu bölüme, "Ayakkabılarımız kar suyu, yağmur suyu geçirir. Hiçbir garantisi yoktur. Satılan mal hiçbir koşulda geri alınmaz, tamir edilmez!" ibaresi konulduğu halde, satışlar patlama yapmış. Beren'in daha doğrusu Bihter'in ayakkabıları üstelik sudan ucuz. 15 TL veren herkes garantisiz ayakkabılara kavuşuyor.

150 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

Dizinin fanları sözleşip otobüs kiraladı ve sevdikleri sanatçıları görebilmek umuduyla, Florya'ya gitti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un spor yapmak için hangi günler oraya gittiğini sordular önce. Sadece dizi çekimleri için orada olduklarını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Beren Saat gibi güzel bir vücuda sahip olmanın sırlarını soran hayranlarından 150 kişi spor salonuna kayıt yaptırdı.

0 Comments:

Post a Comment