31 Mart Salı akşamı Saba Tümer'le Bu Gece programına katılan Necati Şaşmaz merak edilen soruları yanıtladı.
Oyunculuğundan bahseden Şaşmaz her sezon sonu bölümleri detaylı bir şekilde incelediğini ve hatalarını tespit ettiğini söylerken yeni açılan sitesindende bahsetmeyi unutmadı.
Saba Tümerin sorusu üzerine açılan konuda,yazete.com un Ömer Lütfi Mete'nin projesi oldugunu ve Mete'nin rahatsızlığı sırasında kendisi tarafından hazırlandığından bahsetti.Şaşmaz kendi sesini yazete.com daki köşesinden her pazartesi duyurduğunu söylerken yine yazete.com dan seçilen 11 talihliyle yarın akşamki milli maçı izleyeceğini söyledi.
Saba Tümerin sohbetin ilerleyen bölümlerinde dizinin sevilen karakterlerinden İskender Büyük'ün durmunun ne olacağını sorması üzerine,Necati Şaşmaz esprili bir dille 1.5 olunca yiyeceğim dedi ve karşılıklı kahkaha tufanı stüdyoya hakim oldu.
Arkasından tahmin edildiği gibi Muro karakteriyle ilgili soru soran Saba Tümere Necati Şaşmaz'ın yanıtı ise şu anda işbirliği içerisindeler ancak daha sonra ne olacağını bilemeyiz oldu.
Çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini söyleyen Necati Şaşmaz bazen Abdülhey rolünü oynayan Kenan Çobanın gülme krizine yakalandığını ve tüm setin onu beklemek zorunda kaldığını söyledi.
Necati Şaşmaz eleştrilere aldırmadan bildikleri gibi ilerlediklerinide sözlerine ekledi ve seyricilerinin sabırlı olmalarını istedi.
Ve belkide hayranlarının en çok merak ettiği konuya Ebruya evlenme teklif etmesine geldi sıra..Necati Şaşmaz bu soruyu Elif Dedim türküsünde geçen Elifim Noktalandı kelimesiyle açıklarken,Ebruyla aralarında aşk olmadığını anne isteğinin ön planda oldugunu ve Ebruyu izleyiclerin seveceğini söyledi.
Saba Tümer bunun üzerine anneniz sizden böyle bişey istese yaparmıydınız? sorusunu yöneltti ve Şaşmaz bu soruya ; Annem ne isterse yaparım diye cevap verdi.
Necati Şaşmaz,Saba Tümerin sizce aşk nedir sorusuna ise;Bence aşk bir kara delik gibi bir şey.İnsanlar o deliğin arkasındaki birşeyi arıyorlar diye yanıtladı.Ve ben aslında işimle aşk yaşıyorum dedi.
Bir seyircinin en sevdiğniz bölüm hangisi sorusuna ise Henüz çekilmemiş olan diyerek cevapladı.
Necati Şaşmaz gelen bir soru üzerine ise çocukluğunda Beşiktaşlı oldugunu da sözlerine eklemeyi unutmadı.
Film çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Necati Şaşmaz Senaryo çalışmaları bittiğinde mutlaka yeni bir film çalışmamız olacak dedi.
Kurtlar Vadisinin ne zaman biteceği ile ilgili gelen soruya ise hikayesi oldugu sürece devam eder diyerek diziden sonra sinema sektöründe oyunculuğa devam etmek istediğini söyledi.
Son olarak Haziranın 2.haftasına kadar dizinin devam edeceğini söyleyen Necati Şaşmaz-Saba Tümer ikilisi bu keyifli sohbeti noktaladı.

0 Comments:

Post a Comment