Hadise ile Muro, polis müdürlerinin kaderlerini ellerinde bulunduruyor... Nasıl mı? İşte cevabı...
Kurtlar Vadisi'nin 'Muro'su ile Eurovision'da ülkemizi temsil edecek olan Hadise, polis müdürlerinin terfi sınavına girdi. "Lanet olsun içimdeki insan sevgisi söylemiyle gündeme gelen 'Muro' lakaplı oyuncu kimdir?" sorusuna yanlış cevap veren olmadı...

Polis Akademisi Başkanlığı, rütbe terfi sınavının birinci aşamasında yer alacak sorular arasına, Kurtlar Vadisi dizisinde Muro karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ ile ülkemizi Eurovision'da temsil edecek olan Hadise'yi de ekledi. Bir üst rütbeye terfi edecek 411 üçüncü sınıf emniyet müdürü ile 734 başkomiser 4 Nisan’da yapılan sınava girdi. Başkomiser ve müdürlere genel kültür, hukuk, inkilap tarihi ve mesleki konulardan oluşan 100'er soru yöneltildi. Sınava, Türkiye’nin dört bir tarafından istihbarat, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ve asayiş şube müdürlüklerini yapan müdürler katıldı.

YANLIŞ CEVAP GELMEDİ

Test usulü yapılan sınavda şube müdürlerine, "Türkiye'yi 54. Eurovision şarkı yarışmasında hangi sanatçı temsil edecek?" sorusu yöneltildi. Müdürlerin hepsi 'B' şıkkında yer alan Hadise'yi işaretledi. Başkomiserlere ise "Kurtlar Vadisi dizisinde 'lanet olsun içimdeki insan sevgisi' söylemi ile gündeme gelen 'Muro' lakaplı oyuncu kimdir?" denildi. Başkomiserlerin tamamı Mustafa Üstündağ'ı doğru bildi.

100 PUAN ALAN OLMADI

Birinci rütbe terfi sınavının sonuçları optik okuyucu ile birkaç saat içinde açıklandı. Hem polis müdürleri hem de başkomiserlerden 100 puan alan çıkmadı. 86 puan alan şube müdürü ile 96 puan alan başkomiser sınavın birincisi oldu.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    ewet dediğin doğru ama bir yandanda yine mekan basmalar falan var zaten full aşk olsa izlenmez

Post a Comment