54.Bölümde Polat Alemdar’ın müthiş planıyla ellerine geçirdikleri Parmaksız’ı 55.bölümde Polat Alemdar soru yağmuruna tuttu.Parmaksız bildiği her şeyi ölmemek için Polat Alemdar’a anlattı. Parmaksız’ı başta konuşturup sonra kafasına sıkmayı planlayan Polat Alemdar, Parmaksız’ın anlattıklarını duyunca daha öğrenmesi gereken çok şeyin olduğunu düşünerek Parmaksız’ı öldürmedi.

Parmaksız’ı elinden kaçıran İskender Büyük, Polat Alemdar’ın ofisini didik didik arattırdı.

Yeni görevinin detayları için Cavit Akarsu’yla görüşmeye giden Muro yanında Şemo’yuda götürdü.Alacağı parayı alan Muro, Bulut’u öldürmek için Polat Alemdar’dan izin alması için Hüsnü’yü devreye soktu.

Parmaksız’ın sorgusu bittikten sonra ofise dönen Polat Alemdar olanları Abdülhey ve Memati’ye anlattı.Ardından Albay’la görüşen Polat Alemdar, Albay’a İskender Büyük’ün müsteşarlığına girmesi gerektiğini söyledi.Albay Parmaksız’ı yakalamış gibi İskender’e götürerek İskender Büyük’ün müsteşarlığına girmeyi başardı.

İşi dolayısıyla Ebru’nun ve Ömer Baba’nın telefonlarına yanıt veremeyen Polat Alemdar, hastaneye Nazife Anne’nin durumunu öğrenmek için gittiğinde Ömer Baba’nın tepkisini aldı.Nazife Anne’nin Bypas ameliyatı gayet başarılı geçmişti ve durumu iyiye gidiyordu.Ömer Baba, Polat Alemdar’la konuştu ve ona artık evli bir erkek olduğunu eşini her konudan haberdar etmesi gerektiğini ve bu duruma alışması gerektiğini söyledi.Hastane çıkışında Hüsnü’yle karşılaşan Polat Alemdar, Muro’ya Bulut’u vurması için izin verdi.Yolda Ercüment Bey, kızı Ebru’yu arayarak İstanbul’a yerleşeceklerini ve Tataroğlu’nun gazetesinde köşe yazarı olarak çalışacağını söyledi.Duruma çok sevinen Ebru akşam yemeğine anne ve babasını davet etti.

Limanda kaçak silah ticaretine giren Memati silah konusunda her şeyi yoluna koymayı başardı.

Ofiste Abdülhey’le oturan Polat Alemdar, Erhan’ın verdiği banka hesaplarının bloke olduğu haberiyle yıkıldı.

Gamze’nin hamile oluşuna çok sevinen Fuat Tamer Tataroğlu durumu kutlamak için kafayı fena dağıttı.Gamze’nin bebeğinin peşine düşen Bulut, Gamze’yi bayıltarak zorla hastaneye götürdü.Fuat Tamer Tataroğlu’nun kısır oluşu Memati’yi bu konuda çıkmaza soktu.Hastanede kendine gelen Gamze bebeği yalnızca Memati’nin istemediği taktirde aldıracağını söyledi.Memati’yi bu konudaki fikrini almak için arayan Bulut’a,Memati bir cevap vermeden hastanenin yerini sordu.Soluğu hastanede alan Memati, Gamze’ye ve bebeğine sahip çıktı.Bulut’a, Gamze’nin Fuat Tamer Tataroğlu’ndan boşanması için gerekeni yapmasını söyledi.Hastane çıkışında Bulut’u vurmayı planlayan Muro ve ekibinin planı Memati’nin hastaneye gelişiyle zaten bozulmuştu.Bulut’u vurmak için hastaneye giren Çeto içerde yine Memati engeliyle karşılaştı.Yani kısacası bu seferde olmadı.

İskender Büyük’ün müsteşarlığına girmeyi başaran Albay, Polat Alemdar’ın ofisine gelerek aldığı uyuşturucu sevkiyatı haberini verdi.

İskender Büyük safına geçen Bedri Fincan’cı uyuşturucu sevkiyatının Memati’yle Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu’nun ortağı olduğu limandan yapılması için İbrahim Velid’i tehdit etti.Durum karşısında İbrahim Velid sevkiyata izin verdi.

Gamze’yi aldıktan sonra hastaneden çıkan Memati silahların parasını almak için Hüsnü’nün paraları sakladığı mezarlığa gitti ve alması gereken miktarı alıp limana geri döndü.

Yıldız’ın,İskender Büyük’ün özel hayatına dair aldığı bilgiler dahilinde İskender Büyük’ün kızının peşine düşen İnci, daha önceki bölümlerde İskender Büyük’ün kızı olan Funda’nın çalıştığı bara giderek telefon numarasını bırakmıştı.55.Bölümde Funda, İnci’yi arayarak buluşmak için haber verdi.Diğer yandan Erhan’da İnci’yi takip ediyordu.

Akşam yemeği için anne ve babasını yeni evlerine davet eden Ebru, yemekte babası Ercüment Bey ve eşi Polat Alemdar arasındaki gergin anlar için çok üzüldü.Yemeğin yarısında gelen telefon nedeniyle evden ayrılmak zorunda kalan Polat Alemdar, İskender Büyük’ün uyuşturucu sevkiyatını bozmak için kollarını sıvadı.Ancak baskına gittiği ev İskender Büyük’ün, Polat Alemdar’a yaptığı küçük bir yanıltmacaydı.Polat Alemdar bunu geç anladı.Bakalım 56.bölümde Polat Alemdar, İskender Büyük’ün sevkiyatına engel olabilecek mi ?

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi
NuPeLDa

0 Comments:

Post a Comment