Ercüment Beyin Yazısı

Müslümanlık dünyasında aşağılık kompleksi mi saf dillilik mi

Obama bizi şaşırtmadı

Çünkü biz Fransız İmparatoru Napolyon'u biliyoruz;Mısır'ı işgal etmeden önce müslüman olduğu ilan ediliyordu dünyaya.

Alman İmparatoru Wilhelm'i biliyoruz;Müslümanların hamisi olarak kutsal topraklara kadar gitti.

Ya Hitler...Kudüs müftüsü onu müslüman ilan etmedimi.Yıllardır okuruz Prens Charles'ın nasıl hidayete erdiğini.

Şimdi de Obama

Küresel vizyonu olan herkes bu coğrafyada en önemli kart olarak islamı seçer.Peki İslam dünyası bu kartı seçenlerin zokasını neden yutar.Çünkü aşağılık kompleksi adeta virüs gibi geniş bir coğrafyayı kaplamaktadır.Senin dinin sömürgeciye karşı iken emperyalizme karşı iken sen nasılsömürgecinin ayağının altına halı serersin.
Neymiş Afrikalıymış bizdenmiş bizi anlarmış.Bir tane türklük şuuru olan senatörü senatoda görelim.Müslümanlık şuuru olanı Temsilciler Meclisin de görelim.Bırakın ikisini bir tane sosyalizim şuuruna sahip birini Amerika'nın yönetim mekanizmasında görelim.

O zaman anlarız 
Obama bizden mi onlardan mı...


Sahte Müslümanlar ve Dinlerarası Diyalog Tarihi

Dinler arası diyaloğun, 1960' larda Vatikan'ca ortaya atıldığı söylenir. Ama aslında çok daha eski bir tarihi vardır.
Örneğin, pek bilinmez ama ABD' nin Chicaco eyaletinde, 11 Eylül 1893 tarihinde, değişik dinlere mensup binlerce (7.000) din adamının katılımıyla büyük bir Dinler arası Diyalog toplantısı düzenlenmiştir. Bu toplantıya sadece Hıristiyan, Müslüman ve Museviler değil, Hinduizm' den Könfüçyüsçülüğe varış tüm geniş kapsamlı inanışların temsilcileri katılmıştır.
Sadece bu örnek bile, diyalog denen organizasyonun tarihi hakkında bir fikir verebilir.

Misyonerlik Kimin Geleneği

Misyonerlik; Batı' nın, yayılmacı ve emperyalist-sömürge politikalarının bir ihtiyacından doğmuştur ve bunun ürünüdür.
Hani savaşlarda, önden bir keşif grubu gider, araziyi, koşulları ve sosyal pozisyonları inceler de sonrasında asıl işgal birliği, onlardan gelen bilgilere göre saldırı planını hazırlar ya.
İşte misyoner de öyle bir şeydir.
Yani Emperyalist ve yayılmacı batılı politikaların, işgal öncesi izci-keşif birliğidir.

Bu, misyonerin bir yönüdür,


Sahte Müslümanların Diyalog Masalları

Bir kültürü ve bu kültürün egemenliği altındaki toprakları zapt etmenin değişik yolları vardır.
Bu yollardan biri de, malını gasp etmek istediğin kişinin kültürüne ve dâhil olduğu gruba, yakın olduğun izlenimini yaratmaktır.
Tarihte bu mantıkla hareket etmiş ve kendisinin Müslüman olduğu, din değiştirdiği, hacca gittiği gibi yalanlar atarak, söylentiler yayarak bu emellerine ulaşmaya çalışmış ve bazen de bunu başarmış pek çok zat vardır. 

Tek tek bakalım bu sahte müslümanlara;






Kaiser Wilhelm II

Örneğin bu şahıslardan biri; Alman İmparatoru 2. Wilhelm' dir. Bu zat, kendisinin Müslüman olduğu ve hacca gittiği gibi yalanlar yayarak kendisini, "Müslümanların Koruyucusu ve Hamisi Hacı Wilhelm" olarak lanse ettirmişti. Amacı ise Osmanlı Devleti' ni, Almanya' nın bir sömürgesi haline getirmekti.
Bu tarihi bilgide çok ilginç de bir benzerlik vardır. Burada belirtmeden geçemeyeceğim. Sözde Hacı Wilhelm, şimdiki İngiltere Kraliçesi 2.Elisabeth' in önceki hafta İstanbul' a gelişi ile inanılmaz derecede benzerlik gösteren bir şekilde, bir Alman savaş gemisi ile İstanbul' a gelmişti. (Sene 1889)
(Ki bu savaş gemisi de, aynı Queen Elisabeth gemisi gibi, imparatorun kendi adını taşıyordu. Yani geminin adı; İmparator 2. Wilhelm Zırhlısı idi) Gemi, aynı şekilde İstanbul Boğazı' na demirlemiş ve İmparator 2. Wilhelm, Padişah 2. Abdülhamit'le görüşmeler yapmıştı.
2. Wilhelm, bu arada el altından yüzlerce Protestan-Alman misyonerini de (Vaiz sıfatı ile) Osmanlı İmparatorluğu' na göndermeyi ihmal etmemişti.




Napolyon Bonaparte

Bir diğer sahte-gizli Müslüman, Napolyon BONAPARTE' dir. Bu zatta, Mısır' a seferler düzenlemeden ve Osmanlı Limanlarına donanmasını yığmadan önce, bir sahte Müslümanlık dedikodusu çıkarmış sonra da Mısır Vilayetimizi işgale kalkışmıştı.




Adolf Hitler

Bir diğer sahte-gizli Müslüman; Adolf HİTLER' dir. O dönem Hitler' in de, din değiştirdiği ve "Haydar" adı ile gizli Müslüman olduğu söylenceleri yayılmış, bir yandan da Kudüs Müftüsü; "Hacı Emin El Hüseyni" isimli zat, onun Ortadoğu politikalarının dini maşası olmuştu. Sonrası malum zaten.Hatta tam ismi Haydar Ebu Ali olan bir Müslüman olarak lanse edildi...


Kudüs Müftüsü Hacı Emin El Hüseyni ile Adolf Hitler'in Görüşmesi









Prens Charles

Bir diğer sahte-gizli Müslüman, Prens Charles' a gelince; Bu zat, kendisi hakkında çıkan bu tür dedikoduları yalanlamamaktadır. Ancak bu dedikoduların çıkış tarihine bakınca, işin aslı anlaşılacaktır. Çünkü dedikoduların çıkış tarihi, ilginç bir şekilde, 1. Körfez Savaşı' ndan hemen sonra gerçekleşen ve İngiltere' nin Arap Ülkeleri ile bir dolu silah anlaşmaları yaptığı bir döneme denk gelmektedir. İşe bakın.





Papa II. Jean Paul

Papa II. Jean Paul'ün kökenleri Türkiye'den Polonya'ya göç etmiş bir çifte dayanıyordu. Evde namazını kılarlar dışarıda Katolikmiş gibi görünürlerdi. Jean Paul'ün asıl adı ise Varol Yusuf'tu..


Zaten diyaloğu da bunun için yapmaktadırlar. Çünkü Diyaloğun sonucunda, yani herkes Müslüman olunca, bunlar da gerçek inanışlarını açıklayacaklardır zaten. Daha neler neler anlatsak bitiremeyiz. 





Barack Hüseyin Obama

Barack Hüseyin Obama Gizli Müslüman mı?
Sizler bu yazdıklarımdan sonra cevaplarınızın koro şeklinde HAYIR olduğunu duyar gibiyim...

Bu söylentiden sanırım; ABD' den, yeni başkanlık döneminde, "daha sert bir anti Müslüman-emperyalist politika" bekleyebileceğimiz anlamı çıkarılabilir.Zira tarihte ne zaman böyle bir söylenti dolaşsa, hemen akabinde bol miktarda Müslüman kanı döküldüğü tecrübeyle sabittir. 


Kurtlar Vadisi Pusu 
Site Yönetimi

mak_sas_sat

0 Comments:

Post a Comment