Kim Bu Mutlu Çocuk ?

İskender Büyük : Ergenekon Yapılanmasının Görünen Lideri (1 Numara Değil)
Davut Tataroğlu : Aydın Doğan (Doğan Holding'in Sahibi)
Mutlu Çocuk : Zafer Mutlu (Vatan Gazetesi Tepe Kadrosunda Yönetici)


Vadide medya deyince akla ilk gelen isim Davut Tataroğlu yani Aydın Doğan.Doğan Grubu Türkiye'deki gazete pazarında
%40 gibi yüksek bir paya sahiptir.Vadide de Tataroğlu gazete pazarında çok etkin.

Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı ilk günden beri medya üzerinde özellikle itinayla duruyor ve durmayada devam edecek.Vadide ismi geçen gazetecileri hatırlayalım.
İlk olarak Uğur Mumcu suikasti ekrana tüm çıplaklığı ile yansıtıldı.Akabinde Hrant Dink suikasti açık ve net olarak izleyiciye yansıtıldı.
Bu iki gazeteciden sonra gazeteci suikasti durdu.
Sebebi ise gerçekten durmuş olması.Artık gazeteci öldürmek yerine kullanmak
çok daha etkili bir yöntem olduğu anlaşıldı.Öldüreceğine kullan ve tasviye et anlayışı hakim olmaya başladı.Son bölümlerde gördük ki vadide bu şekilde okudu olayı.

Sadece İskender Büyük ve Davut Tataroğlu'nun kimliğini açıkladım sebebi ise bu savaş ikisi arasında.Tataroğlunun pasif görünmesine aldanmayın.Tataroğlu tüm mal varlığını elden çıkardı fakat medyayı bırakmadı bu bilgiyide dip not olarak vereyim.Tataroğlu'nu yönlendirenlerinde elbet bir planları vardır.

Şimdi biraz beyin jimnastiği yapalım.

İskender Büyük Ulusal Güvenlik Teşkilatının başına getirildi.İskender Büyük akabinde medya grubunu topladı ve bir toplantı yapıldı toplantı yerine
göz dağı verdi diyebiliriz aslında.Tüm sır bu toplantıda gizli arkadaşlar.Bildiğimiz üzere toplantı 54.bölümdegerçekleşti.Önce bu toplantıda kim ne demiş hep birlikte hatırlayalım;

İşte ilginç diyaloglar

Yıldız : -Yeni göreviniz hayırlı olsun Sayın Büyük.
İskender : -Sağol Yıldız´ım sağol.
Turan Bey : -Aslında ben şaşırdım.
İskender : -Neden Turan Bey?
Turan Bey : -Ne size resmi görev tevdi edilir diye düşünüyordum, ne de siz kabul edersiniz diye.
İskender : -Ülkenin içinde bulunduğu şartlar bizi buraya itti. Sizler yabancım değilsiniz, açık ve net konuşacağım. Biz bu görevi hep birlikte yapacağız.
Tataroğlu : -Sayın Büyük, biz medyayız. Bizim görevimiz güvenlik değil, bizim görevimiz halkı bilgilendirmek.
İskender : -E tamam işte. Halkı bilgilendireceğiz. Ama devletimizin istediği gibi. Öyle kafanıza göre değil.
Mutlu Çocuk : -Bunun adı sansür.
İskender : -Ben isim koymayı sevmem Mutlu çocuk.
Fikret Bey : -Sıkı yönetim resmen bu
İskender : -Sıkıysa başka yönetim de. Sizler sıkı yönetimi çoktan unutmuşsunuz. Sıkı yönetim olsa, benim yaverim sizin bir tarafınıza bir şey sokar, ardından ben sizin aklınıza fikirleri sokardım.

Burada İskender ve Mutlu çocuğun diyoloğu çok dikkat çekici
Buradan yola çıkarak olayı çözmeye çalışalım

Medya da iki tane mutlu var.Birisi Mustafa Mutlu diğeri ise Zafer Mutlu
Mustafa Mutlu Vatan Gazetesinde sadece yazar.İskender bu toplantıda tepe kadrosunu tehtid ettiğine göre Mustafa Mutlu ihtimali çok zayıf...
Diğer mutlu çocuk ise;
Zafer Mutlu Vatan gazetesinde tepe kadrosunda ayrıca bu o kadar mutlu bir çocuk ki ne kadar sektör varsa içinde şimdide Doğan Grubunda yönetici kendisi.Yani mutlu çocuk Zafer Mutlu'dan başkası değil.

Belki bilmeyen arkadaşlar vardır Vatan Gazetesi'de Doğan Grubu'na ait.

54.Bölümde ki bu toplantıda dikkatimi çeken bir ayrıntı şu Zafer Mutlu ile Mutlu Çocuk birbirine çok benziyor tekrar izleyin sahneyi hak vereceksiniz.

Bir diğer ayrıntı ise şu dur mutlu çocuk bunun adı sansür diyor bu lafın üzerine
İskender sinirleniyor ve ben isim koymayı sevmem mutlu çocuk diyor hemen akabinde kameralar tataroğluna dönüyor çünkü yüz ifadesi yada tepkisi önemli nedeni ise mutlu çocuk Davut Tataroğlu'nun sahip olduğu şirketin bir yöneticisi.Aynen Aydın Doğan ve Zafer Mutlu gibi...

Medya olayına tam gaz devam edelim.

55.ve 56.Bölümlerde dizide Parmakksız yani Şemdin Sakık boy gösterdi.Şemdin Sakık Polat tarafından yakalandı ve sorgulandı ve Rıdvan Albay'a teslim edildi.
Şu anda cezaevinde.İskender Büyük Parmaksızı ceza evinde ziyaret etti ve eline bir dosya verdi bu dosya İskender'in Parmaksız'dan istediği ifadeden başka bir şey değil.

Parmaksız dosyaya bakıyor ve ilk cümlesi şu ben bu adamlarla görüşmedim.İskender cevap veriyor ben görüştün diyorsam görüştün.Parmaksızın görüşmedim dediği kişiler
medya grubundan kişiler.
Bu olayın akabinden Yıldız Davut Tataroğlu'na bir dosya sunuyor ve bu dosyanın içeriği ise Tataroğlu Grubu'nda çalışan bazı yöneticilerin terör örgütü ile bağlantısının olduğuna dair bilgiler mevcut...Üzerinde durulması gereken olay bu bahsedilen medya mensupları Davut Bey'in güvendiği ve değer verdiği isimler aynı Mutlu Çocuk gibi.Yıldız istifalarını istedim kabul etmediler dedi.Tataroğlu çıkışlarını ver dedi.Tataroğlu hem toplantıda
hem de bu olayda sessiz kalmayı tercih etti.İskenderi karşısına almamaya kararlı yada İskender'in tasviye edilmesine az kaldığının bilincinde.Tataroğlunun işine son verdiği isimlerden biriside Mutlu Çocuk olma ihtimali kuvvetle muhtemel..

Dün öyle bir gelişme yaşandıki bu anlattıklarımı onaylar tarzda.

VATAN GAZETESİ YÖNETİMİNDE TERÖRİST ŞOKU!..

Devrimci Karargah'ın gözaltına alınan yöneticisi, Doğan Grubu'nun Vatan Gazetesini internet sitesi yöneticisi çıktı.

Vatan Gazetesi'nin internet editörü, Devrimci Karargah operasyonu kapsamında gözaltında.

Kim bu yönetici

İstanbul'daki Devrimci Karargah operasyonunda Vatan Gazetesi'nin internet sitesi yayın müdürü Aylin Duruoğlu'nun gözaltına alındığı belirtildi.

Diyeceksiniz ki haber doğrumu

Gazete, internet sitesinde gözaltı ile ilgili şu açıklamayı geçti:

Arkadaşımız gözaltında

Gazetemizin internet sitesini yöneten arkadaşımız Aylin Duruoğlu, İstanbul'da polisçe sürdürülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı. Avukatına; "Polisin kendisine gösterdiği 10 kişilik listeden 9 kişiyi hiç tanımadığını, yalnızca birisini yıllar önce üniversiteden tanıdığını" belirten arkadaşımız Duruoğlu'nun bugün Emniyet'te ifadesinin alınması bekleniyor. 

Lafın kısası haber doğru...

Şimdi Vadinin gösterdiği hedef doğru çıktı merakla beklenen soru şu Mutlu Çocuk Zafer Mutlu'da tasviye edilecek mi ?Bunu da yaşayarak göreceğiz...


KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi

0 Comments:

Post a Comment