BBP'liler canlı yayını bastı
Taraf yazarını dövdüler...

Kanal 7'de yayınlanan "İskele Sancak" programını basan Alperen Ocakları üyeleri, kanalda terör estirdi. Eleştiriye tahammülü olmayan Alperenler, "Başkanımız ölürse Türkiye'yi yıkarız" diyerek meydan okumalarının ardından bu kez de canlı yayın bastı.

HELİKOPTER KAZASI KONUŞULDU
Kanal 7'de Erhan Çelik'in sunduğu İskele Sancak programında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun akıllarda soru işareti bırakan helikopter kazası ile hayata veda etmesi masaya yatırıldı.Ancak program karakolda bitti.

Türkiye yerel seçime günler kala helikopter kazasıyla yaşama veda eden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'na üzüldü. Akıllarda soru işaretleri bırakan bir kazayla yaşama veda eden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü, Erhan Çelik'le İskele Sancak'ta masaya yatırıldı.

TARAF YAZARI DA PROGRAMDAYDI
Programa eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, BBP lideri Yazıcıoğlu'nun avukatı Kemal Yavuz, Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Deşifre programı Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Önel katıldı.

ALPERENLER KANALI BASTI
Program gayet sakin bir şekilde sona erdi. Ancak program bitiminde Rasim Ozan Kütahyalı'nın Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP hakkındaki sözlerine sinirlendiği sanılan İstanbul Alperenler Ocağı başkanı Mustafa Kayatuzu soluğu Eyüp'teki Kanal 7 binasında aldı.


KÜTAHYALI OLAY YERİNDE BAYILDI
Kanal 7 binasının üçüncü katındaki tuvalete gitmek üzere olan Rasim Ozan Kütahyalı, Alperenler Ocağı Başkanı Kayatuzu'nun yüzüne inen yumruklarıyla bir anda neye uğradığını şaşırdı.Kütahyalı olay yerinde düşerek bayıldı.


"BEN GEREĞİNİ YAPTIM" Kayatuzu'nun dayak olayından sonra telefon açarak,"Gelmenize gerek yok ben gereğini yaptım" diyerek Kanal 7 binasından ayrıldığı ileri sürüldü.

Saldırının ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Kütahyalı yanında avukatı Ergin Cinmen ve programın sunucusu Erhan Çelik olduğu Eyüp Merkez Karakolu'nda ifade verdi.

Taraf yazarı Kütahyalı, son dönemlerde Kurtlar Vadisi yapımcılarını Ergenekon'la ilişkilendiren yazılarıyla gündemdeydi.

2 Comments:

  1. Gebere_Jacksoon said...
    Memati 55 bölümde ölüyormu Mezar Taşında öle Yazıyorda ...
    Gebere_Jacksoon said...
    55 inci Bölüm de MeMati Ölüyormu Mezar Taşında öle Yazıyordu ...:(:(

Post a Comment