Kısa bir süre önce yazete.com haber sitesi ile medya dünyasına adım atan Necati Şaşmaz çiçeği burnunda sitesinin yayın hayatına başladığı bu günlerde mahkemelik olmaya hazırlanıyor. “Yazete.com” internet sitesinde başlayan yayıncılığa rakip olarak çıkan “yazetehaber.com” adı ile kendini sektöre tanıtan sitenin isim benzerliği olması nedeniyle konu adalete taşınıyor.
İnternet dünyasındaki bu benzerlik ile bir anda rakiplerin ortaya çıkmasından sonra ortalık bir anda kurtlar vadisinin derin savaşlarına benzedi.

Necati Şaşmaz’ın avukatı Cem İçtürk ve Haşim Akkaya yazetehaber.com sitesinin yetkililerine gönderdikleri bir ihtarname ile bu sitenin yayınına son vermelerini istedi. Aksi durumda ise konuyu mahkemeye taşıyacaklarını da belirtti.

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdarı’nın açacağı bu davaya karşı ise yazetehaber.com yetkilileri ise “Söz konusu davaya karşı hukuki açıdan hazır olduklarını” belirtti.

Bu davanın nasıl sonuçlanacağına ise Türk adaleti karar verecek.

İhtarname ile başlayan bu savaşın nerede ve nasıl bitecek şimdiden Kurtlar Vadisi’nin izleyicilerinin merak konusu oldu bile.

0 Comments:

Post a Comment