Kurtlar Vadisi Pusu'nun güldüren ve beğenilen;Polat Alemdar'ın baş düşmanlarından olan Davut Tataroğlu'nun oğlu rolünü oynayan,ve son olarakta,Polat Alemdar'ın sağ kolu, Memati Baş'ın sevgilisiyle evlenerek ön planda yer almaya devam eden Fuat Tamer Tataroğlu.Başka bir deyişle Şekerim Fuat...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde;zengin bir medya patronunun oğlunu canlandıran Şekerim Fuat,baba parası yiyen,günü birlik yaşayan ve en önemliside uyuşturucu bağımlısı olan birini canlandırıyor.


Kurtlar Vadisi Pusu'da geçen hafta;Gamze'nin hamile olduğunu ve çocuk beklediğini öğrenen Fuat Tamer çocuğun sorumluluğunu üstüne ama fikrine çabuk ısındı..Hemde çocuğun onun olmadığını ve Memati'nin olduğunu bildiği halde..
Bu hafta ise; Yalçın Bulut;Davut Tataroğlu'nun O'çocuğun hiçbir şekilde doğmayacağını 'emir vermesi üzerine Gamze'yi bayıltıp hastaneye götürdü.Bunlar yaşanırken Fuat Tamer aldığı aşırı dozda içki yüzünden evin bahçesinde sızıp kaldı.

Çoğumuzun gülerel izlediği ve komik olarak nitelendirdiği bu karakter aslında Kurtkar Vadisi Pusu'yu izleyen,Polat Alemdar'ı,Memati Baş'ı örnek alan gençliğimize ve tüm herkese ibret bir örnek.

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi
şeyda

0 Comments:

Post a Comment