55.Bölümde İskender Büyük’ün oyununa gelen Polat Alemdar sevkiyata engel olamadı.

56.Bölümde Polat Alemdar, Cavit Akarsu’yun inşaat alanına giderek ofis ve çevresini izledi.Ardından Cavit Akarsu’yu ofisine geldi.Polat Alemdar’da kendi ofisine geçti.Cavit Akarsu ofisine girdiğinde masasının üzerinde duran haritaları inceledikten sonra İskender Büyük’ü arayarak Polat Alemdar’ın peşinde olduğunu bildirdi.

Ofise geçen Polat Alemdar, Memati ve Abdülhey’le durum değerlendirmesi yaparak bir an önce harekete geçmek zorunda olduklarını söyledi.

Diğer yandan kendi adamlarıyla toplantı yapan İskender Büyük, Polat Alemdar’ı nasıl köşeye sıkıştıracağını planlamaya başladı.

Hastaneye giden Polat Alemdar, Halo Dayı’dan Cavit Akarsu’yla görüşmek istediğini ve onu arayarak randevu almasını istedi.Cavit Akarsu’yu arayan Halo Dayı ertesi gün için randevu alabildi.Çünkü Cavit Akarsu, Halo Dayı’ya şehir dışında olduğunu söyledi.Cavit Akarsu’yun İstanbul’da olduğunu kendi gözleriyle gören Polat Alemdar bu duruma çok kızdı.

Cavit Akarsu’yun ofisine giderek Yalçın Bulut’u vuramadıklarını ancak en kısa zamanda vuracaklarını bildiren Muro bu sefer başka bir görevle karşılaştı.Cavit Akarsu, Muro’ya bir liste verdi ve bu listedeki kişilerden haraç alması gerektiğini söyledi.Yani Muro’nun yeni görevi tefecilikti.

Memati’nin Yalçın Bulut’la yaptığı plana göre hareket eden Gamze, Fuat Tamer Tataroğlu’na bebeği aldırdığını, bundan sonra yurt dışından yaşayacağını ve en kısa zamanda boşanmak istediğini söyledi.Durumu kabullenmek zorunda olan Fuat Tamer Tataroğlu, Gamze’nin gidişine çok üzüldü.

Diğer yandan Davut Tataroğlu’na bebeği aldırdıkları konusunda yalan söylemek zorunda kalan Yalçın Bulut bu yalanın ortaya çıktığı taktir de bir daha Davut Tataroğlu’nun yüzüne nasıl bakacağını düşünmeye başladı.

Öte yandan Funda’nın randevuya gelmeyişi İnci’yi çok üzüldü.

Ebru’yu almaya Ercüment Bey’in evine giden Polat Alemdar içeri girmek zorunda kaldı.Kayın babasıyla tavla oynayan Polat Alemdar oyunda kayın babasını yendi.Ebru babasının ilk yazısını eşine okuduğunda Polat Alemdar yazıyı beğendiğini ancak biraz sert olduğunu söyledi.

Hikmet’in yanına giden Erhan, Hikmet’e kendi eli için bir silah düzeneği yaptırdı.

İskender Büyük’ün hayatına dair her şeyi öğrenmek isteyen İnci, Funda’nın randevuya gelmeyişini bir engel saymadı ve akşam Yalçın Yıldız’la birlikte Funda’nın çalıştığı bara giderek onunla tanıştı.

İskender Büyük’ün planlarını Polat Alemdar’a anlatmak için ofise gelen Albay istifa etmek istediğini ve İskender Büyük’ün, Polat Alemdar’ın elindeki her şeye el koyacağını bildirdi.

Diğer yandan Nazır limanda silah kaçakçılığından kazandıkları paraları ortaklar arasında paylaştırdı.

Cavit Akarsu’yun verdiği randevuya gitmek için ofisten çıkan Polat Alemdar, polisin güvenliği aradığını görünce çok sinirlendi.Arabasına binerek hızla uzaklaşırken İskender Büyük’ün adamları tarafından takip edildiğini fark etti.Randevuya Halo Dayı’yla giden Polat Alemdar, Cavit Akarsu’ya yarının olmadığını söyledi.Oradan ofise geçen Polat Alemdar’la Halo Dayı şiddetli bir şekilde tartıştılar.Çünkü Halo Dayı, Cavit Akarsu’yun masum olduğunu ve Polat Alemdar’ın yanlış yaptığını düşünüyordu.

Polisler ofisten sonra Memati’nin limanınıda bastı.

Ofiste Abdülhey’le oturan Polat Alemdar’ın birden aklına Ebru’nun akşam için arkadaşları çağıralım fikri geldi.Başta bu fikri kabul etmeyen Polat Alemdar, Ebru’ya akşam için arkadaşlarını çağırmasını söyledi.

Parmaksız’a yeni ifadesini okutan İskender Büyük, Parmaksız’ın itiraz etmesine rağmen ifadeyi imzalatmayı başardı.

Ofise gelen Muro, Cavit Akarsu’yun verdiği yeni görevi Polat Alemdar’a anlattı.Bu durum karşısın da Polat Alemdar’ın aklına müthiş bir fikir geldi.

Yalçın Yıldız’la görüşen Fuat Tamer Tataroğlu, Yıldız’dan Gamze’nin bebeğini aldırdığı doktorlar görüşmesini istedi.

Akşam Polat Alemdar ve Ebru’nun evindeki davete giden Memati hiç beklemediği bir süprizle karşılaştı.Çünkü Ebru’nun en yakın arkadaşı olan Sedef kendisinden çok hoşlanmıştı.Ancak o bebeğinin annesini yani Gamze’yi affedip eve geri almıştı.Bu durumu yeni öğrenen Polat Alemdar tepki gösterdi.Bu arada Polat Alemdar, İskender Büyük’ün adamları tarafından dinleniyordu.Polat Alemdar’ın verdiği emre göre hareket eden Muro, Cavit Akarsu’yu arayarak dışarı da buluşmaları gerektiğini söyledi.Memati’yle birlikte kimseye belli etmeden dışarı çıkan Polat Alemdar, Muro’nun verdiği adrese gitti.Restaurant da tek başına oturan Cavit Akarsu’yun başına silahı dayayan Polat Alemdar, Halo Dayı’nın geldiğini görünce çok şaşırdı.Ancak bir davetsiz misafir daha vardı ki oda İskender Büyük’ün adamı Zeki’ydi ve oda Halo Dayı’nın başına silahı dayadı.Memati’nin de Zeki’nin kafasına silah dayamasıyla final yapan Vadi’de bakalım 57.bölümde neler olacak ?


KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi
NuPeLDa

0 Comments:

Post a Comment