Kurtlar Vadisi Pusu 54.bölümüyle nefesleri kesti.
Uzun zamandır,aksiyondan uzak,sakin ve hareketsiz bölümleriyle izleyici karşısına çıkan ve ağır eleştiri ve tepkilere maruz kalan Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta kendine geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya girdiğinden beri pkk'yı sempatik gösteriyor tarzı eleştirilerin açık hedefi olan Muro ve ekibiyle;Kurtlar Vadisi Pusu'nun baş kahramanı Polat Alemdar yayınlanan 54.bölümde aynı operasyonda sırt sırta verip;İskender Büyük'e karşı el ele verdiler.

Polat Alemdar;İskender Büyük'ün yaptığı planlar dahilinde kullanacağı Parmaksız kod adlı kişiyi ele geçirmek için,Muro'yla işbirliği içine girdi.Muro örgütle bağlantısı olan Parmaksızı;böbrek hastası olmasında yola çıkarak,örgüte yardımda bulunan doktorunda yardımıyla Parmaksız'ın yerine ulaştı.Ve Kurtlar Vadisi'nde uzun zamandır görmekten mahrum olduğumuz ve 54.bölüme damgasını vuran o müthiş operasyon gerçekleşti.

Polat Alemdar'ın ekibinden;Abdülhey,Memati,Kazım,Muro'nun ekibinden ise;Çeto ve Yıldırım'ın olduğu bu çatışma sahnelerinde Parmakszı kod adlı kişi Polat Alemdar'ın eline geçti.

Polat Alemdar;İskender Büyük'ün son iki bölümde geldiği konum ve arkasına aldığı güç yüzünden çok zor zamanlar geçirceğe benziyor. Ama Parmaksız'ı alarak İskender Büyük'ü bayağa kızdırcağı da apaçık..

KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi
şeyda

1 Comment:

  1. Adsız said...
    KVP´deki özledigim ve bekledigim sahne, polat ve muro yana opreasyonda, süper bisey...düsman catlasin...

Post a Comment