Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük'ten izleyiciye gına getiren plan !

42. bölümüyle yeni sezona fırtına gibi başlayan rating rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi'nde heyecan sürüyor. Hapishaneden kurtulan İskender Büyük, Ömer Baba'nın evine baskın düzenlemişti. Nevzat ve Pürmüz'ü öldüren İskender ve adamları Ömer Baba'nın evini ateşe verdi. İtfaiyeci elbisesiyle eve giren adamlar Eren'i de öldürdükten sonra Polat Alemdar'ı bayıltarak kaçırdılar.

Kaçırılan Polat'a, kırmızı kitap ve ihtiyarlar hakkında bilgi alınmak için enjekte edildi. Aldığı uyuşturucuyla İskender'e bazı bilgiler veren Polat ise, bölüm finalinde verilen hapları yutmayıp dilinin altında saklayıp kaçış için ilk adımını attı.

Ancak yeni bölümde Polat Alemdar'ı Kurtlar Vadisi Pusu fanatiklerinin kısa süre önceden hatırlayacağı tanıdık bir sahne bekliyor.

İskender Büyük'ün hain planı Polat'ı da Memati gibi eroinman yapmak. 43'ncü bölümünü merakla bekleyen Kurtlar Vadisi hayranları ise Polat'ın eroinman yapılmasından şikayetçi.

Daha önce de Memati'nin kaçırılarak eroin bağımlısı yapıldığı Vadi'de senaryo tekrarı izleyiciyi diziye karşı soğuttu.

Devamı /Yorumlar

2 Comments:

  1. sehmusus said...
    en son bolumde mematının arabasına el koyan kısının SULEYMAN CAKIR olmasını beklıyoruz ve temennı edıyoruz.. ılgılılere lutfen ıletın.. ve yazıyı okuyan tum arkadaslar lutfen destekleyın cakır olmemıs olsun artık cıksın ortaya... polat tarafından amelıyathaneden kacırıldıgı ortaya cıksın.. lutfen yenıden ızlenme rekorlarlar ıcın suleyman cakır geı gelsın ve arabaya dokunsun.. tesekkurler. yorumlarınızı beklıyorum..
    osman said...
    valla ne guzel olur kardesın dedıgı di izlenme rekoru kırar gercekden yabsanız gelse suleyman cakır ne olur vadı uydurr seneryosunu

Post a Comment