Kurtlar Vadisi'nin Atv'ye geçmemesi ile ilgili dün başlatmış olduğumuz kampanya yavaş yavaş yankı bulmaya başladı.
Ensonhaber.com sitesi kampanyamıza yer verdi ..

Haberde kampanyamız hakkında bilgi verilirken ,protesto amaçlı yazdığımız yazının bir kısmı yayınlandı.
Destekleyicimiz olan tüm fanlara teşekkürlerimizi borç biliriz ..

Kampanyamız ; Kurtlar Vadisi'ni Atv'de İstemiyoruz ! Bunu Protesto Ediyoruz !


Haberin İçeriği ;

Vadi fanatikleri boykota hazırlanıyor





Kurtlar Vadisi'nin atv'ye geçeceği iddiası dizinin fanatiklerini harekete geçirdi.

TRANSFER İDDİASI FANLARI KIZDIRDI
ENSONHABER.com/ÖZEL 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Show TV'den ayrılarak atv'ye geçeceği yönündeki iddialar dizinin fanatik izleyicilerini kızdırdı. Dizinin fanatikleri, Kurtlar Vadisi'nin atv'ye geçmemesi için kampanya başlattı.

HÜKÜMET YANLISI KANALDA NE İŞİNİZ VAR?
Bugüne kadar Kurtlar Vadisi ile ilgili her türlü olumsuz kampanyanın karşısında yer aldıklarını ve RTÜK'ün 'Kurtlar Vadisi Terör' hakkındaki yayın yasağı karşısında da kampanya düzenlediklerini belirten dizinin fanatikleri bu kez de Kurtlar Vadisi ve Pana Film'e karşı ayaklandılar.
Dizinin son dönemde 'Ergenekon' konusundaki tavrını da eleştiren Vadi fanatikleri, "Kurtlar Vadisini Kurtlar Vadisi yapan Show Tv'dir. Dizimizin açıkça AKP propagandası yapan atv'ye geçmesine karşı çıkıyoruz" diyerek Pana Film'in atv ile görüşmesine tepki gösteriyorlar.

"BİZ DE BUNU YEMEYİZ"
Yapılan açıklamada, "Bahadır Özdener Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümünün akşamı Show Habere konuk olduğunda izleyiciyi RTÜK'e karşı uyarmış, RTÜK'e de mesaj yollamıştı ; ''Bu izleyici bunu yemez.'' diye .. Onu yemedik,bunu da yemeyiz.Ne tür ilişkiler,ne tür hesaplar olduğunun farkındayız" denildi.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    kurtlar vadisi pusu gibi bir dizinin atv de yayınlanmasını istemiyorum devletin öbür yüzünü gösteren bi dizinin atv de yayınlanması saçma olur ne olursa olsun showda devam etmesini istiyorum tekrar bölümüne gelince belki saçmalık bütün diziler yeni bölümüyle gelirken tekrar oynamasıda şüpe uyandırmıyor degil vadiyi kanalında ve saattinde görmek istiyorum yoksa bi çok hayranını kaybeder yinede hayırlısı olsun...

Post a Comment