Kurtlar Vadisi 44. Bölüm.. Bu Bolumu Unutmamak Lazım.. Bu Bolum Guncel de Bır Acılım Bır Tarıhte Gerılere Gidiş Ve Bu Gidiş İle Mesaj İçermektedir ..

Nedir Bu Açılım ?.. Bu Gerilere Gidiş ? Bu Cevabı Şudur ki ; Kurtlar Vadisi nin "Pusu" Adı Altındaki 44. Bolumunun Fragmanındakı Hapishane de Ayaklanma Sahneleri Bu Geriye Gidişin Kanıtıdır .. Reel de Oncelerınde Bu İşi Türkiye de Nurişler Çetesi Yapardı ..Evet Nurişler .. Gercekte Veli Küçük Amcalarının , Dizi de İse İskender Amcalarının Yegenleri .. İşte Size Bahsettigim Açılım . Sınırları Gitgide Belirsizlesen Bir Dizi de Tarihe Yoneliş Ve Bunun Dogurdugu Bir Açılım ..

İş Bu Yonuyle Bize İskenderin Gitgide Daha da Guclendıgını Gosterebılır .. Ama Guclenırken Güçsüz Duruma Düşmek İç Karısıklıklara Neden Olur .. Bu Bolumde de İskenderin Güclenmeye Devam Ettiginin Kanıtı Olarak Hapıshane Ayaklanmasını Goruyoruz .. Fakat Bu Beklenmedık Gırısım İskenderin Var Olan Planlarını Yerle Bır Edıyor Ve Gucsuzluge Neden Oluyor .. Bunun Sonucunda İskender Kötü Duruma Dusuyor .. Bu da Yapılanmasının İçteki Karısıklıga Yonelmesıne Sebep Oluyor ..

KurtlarVadisi-Pusu.Net
KurtlarVadisi-Pusu.Com

0 Comments:

Post a Comment