Kurtlar Vadisi Pusu 44. bölüm fragmanında Polat'ın kurtulma çabalarını görüyoruz. Acaba Kurtulacak mı ? Kurtulursa nasıl kurtulacak ? Bunları yeni bölümde görücez ancak biz burada , fragmandan anladığımıza göre Polat'ın nasıl kurtulacağına / kurtulmaya çalışacağına dair resimli anlatım yapacağız.Büyük ihtimal bu şekilde kurtulabilir diyoruz.

Öncelikle fragmandan gördüğümüz gibi Polat'ı konuşturma çabaları devam ediyor.

polat alemdar

Polat odadaki adama büyük ihtimal doktorun kafasına taktığı cisimdeki çivi gibi şeyi atıyor.Ama doktor nerede ? Bunun ile ilgili fragmandan tahmin yürütmek zor,bölümde görücez.



Ve Polat kaçmaya çalışırken camı kırıp atlıyor.Pana Filmin verdiği bölüm fotoğraflarında Polat'ın yüzünde ve kollarında kan var.Ancak Polat o sırada hücresinde.Kanlar bu camın kesikleri olabilir.

kurtlar vadisi

Polat yine kaçmaya çalışıyor.Pana Filmin verdiği bölüm fotoğraflarında Polat'ın elinde hücresindeyken silah var.Görüldüğü gibi elinde henüz silah yok.

kurtlar vadisi pusu

Polat bitkin bir vaziyette odasına getiriliyor.Diceksiniz ki kaçarken nasıl oldu da birden odasına geldi.Çünkü bölüm fotoğrafında elinde silah ve yüzünde,kollarında kan var.Bu görüntülerde Polat'ın odasında olduğu görünüyor.Yani kaçmaya çalışırken yine yakalanıyor olabilir. Bitkin olmasının sebebi yakalandığında dövülebilme ihtimalidir.Kanlar bu yüzden de gelebilir.



Yatağına yatırılan Polat'ın yastığının altına hastabakıcı sanki birşey koyuyor.Silah olabilir.Bunu başka bir konuda ayrıntılı incelemiştik. Silahı Veren Hastabakıcı Konusu İçin Tıklayınız

kurtlarvadisi

Ve Polat'ın yüzünde-kollarında kan,elinde silah.Burası Polat'ın hücresi.Yatağını kapıya dayamış.

kv pusu


Toparlamak gerekirse , bu resimlere göre Polat'ın nasıl kaçacağı ile ilgili olasılık;

Polat sorguya gidiyor.Adamın kafasını çiviliyor.Kaçma çabaları devam ederken yakalanıp odasına yatırılıyor.Çünkü kaçarken elinde silah gözükmüyor ve eline silah aldığında odasında oldugunu görüyoruz.Yani kaçarken elinde silah olmadığına göre ve odasındayken elinde silah var ise daha sonra odasına geri dönüyor demektir.Odasına geldiğinde hastabakıcı sanki Polat'ın yastığının altına birşey koyuyor.Bunun ile ilgili görüntüyü alt tarafta görüceksiniz.Ve Polat silahı alıyor,kapıya ranzayı dayıyor.Yüzünde ve elindeki kanlar da daha önceki kaçma çabasında camı kırmasından kalma.Bundan sonrasını fragmandan tahmin etmek zor.

KurtlarVadisi-Pusu.Com
KurtlarVadisi-Pusu.Net

0 Comments:

Post a Comment