Kurtlar Vadisi 44. Bölümü İle Yankı Uyandırmayı Başardı... Yalnız Bu Yankılar Öncekilerden Keskin Olacağa Benziyor. Buna Rağmen Dizi İzlenme Rekorları Kırmaya Devam Ediyor… Bu da Dizinin Ne Olursa Olsun, İzlenme Aynı Oranda Ve Artarak Devam Edildiğini Gösteriyor.

Nedir Bu Yankılar? Ah Bu Yankılar... Saçmalıklar Ve Buna Dayalı Benzerlikler... Bir İnsanın Ne Kadar Kuvvetli Olursa Olsun, Seramik İle Beton Parçaladığı Nerede Görülmüş... Bu Sahneyi İzlerken Lost daki Olmayacak Kurtuluş İçin Kıvranan İnsancıklar Aklıma Gelmedi Değil. Hadi Diyelim Can Havli İnsana Kuvvet Verir. Ama Burada İnsana Vermiyor... Görünüşe Bakılırsa Seramik Bir Klozete Veriyor Ve Beton Parçalanıyor...

Bununla da Kalmıyor Bakın Hele Klozete, Borusu Bizi Nereye Götürüyor...

Polat Vurdu Alcı Seramiği Kırdı Tas Duvardan Sağlam Betonu... Girdi Bir Kuytuya... Pislik Mikrop Ve Bir Koku... Ben Olsam Çakmak Filan Çakıp Önümü Görmeye Çalışmam... Polat Alemdar Çakıverdi... Verdi Sağlam Yürüyor..."Burnunu Kapatarak"... Kendimi Tutamadım O An "The Sopranos" Aklıma Geldi... Şimdi Anlamıştım, Sopranosun Sloganının Neden "Gece Yarısından Sonra" Olduğunu... Saçmaladıklarını Kabul Ediyorlardı… Ve Gece Yarısı En Azından Herkes Görmez Diyorlardı… Hadi Diyelim Polat Alemdar’ ın Girdiği Mekan Amerikan Vari Bir Kanalizasyon Sistemi Değil. (Türkiye’ de böyle bir kanalizasyon sistemi yok diyelim) Peki Nedir? İlla Metan Gazı Diyorum, Başka Bir Şey Demiyorum.

Bence Kurtlar Vadisi Ya Bu Konuda Kendine Çeki Düzen Vermeli Ya da Kendine Sopranos Tarzı Bir Slogan Bulmalı... Ben Örnek Vereyim?

"Kusura Bakmayın Ama 'Her Şey Karanlıkta Kalacak'."

Ve Bir de Şiir... Benden Cümle Aleme...

YAPMA BE KURTLAR VADİSİ

Saçma Kurtuluş Çabaları ile Lost,
Baba Baba Tavırları ile Sanki Sopranos
Bu Saçmalıkların ile Her Şey Boş
Yapma Be Kurtlar Vadisi...

Seni İzleyen Milyonlar Var,
İzlemeyenlerin Hepsi Davar
Karanlıkta Kalan Dolu Şey Var
Yapma Be Kurtlar Vadisi

Polat’in Karnı Aç Biliyoruz
Her Şeye Rağmen Memati’ yi Seviyoruz
İskender’i Nefretle Kınıyoruz
Özüne Dön Kurtlar Vadisi .

Abdülhey’ i Aşık Eden Sensin
Sen Tam Tecrizatlı Bir Bedensin
TV İzlemem İçin Bir Nedensin
Yapma Be Kurtlar Vadisi

KurtlarVadisi-Pusu.Com
KurtlarVadisi-Pusu.Net

0 Comments:

Post a Comment