İskender, Erdoğan'a operasyona mı hazırlanıyor? Fragmanda ilginç bir kare bu soruları akıllara getirdi.

İskender’e bombalı saldırı yapmaya hazırlanan Memati, ekibi ayakta tutmaya çalışırken, Abdülhey ve Halo Ağa, Polat'ı kurtarabilmek için plan hazırlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 44. bölümüyle bu hafta izleyicileriyle buluşuyor. Yeni bölümün fragmanları yayınlanmaya başlarken, İskender'in elindeki kitap, dizinin giderek ilginç bir noktaya taşınacağının şimdiden habercisi gibi.

Üst başlığı Küresel Sermayenin İktidar savaşı olan “Erdoğan Operasyonu” isimli kitap dizinin aynı zamanda konsept danışmanı olan Ömer Lütfi Mete ve eski mit mensubu Mahir Kaynak tarafından yazıldı.

Kitap’ta bahsedilen konulardan bazıları

“Yeni süreçte Erdoğan ve ekibi tasfiye edilecek fakat yine bu partideki bir grup isim iktidara gelecektir. Yeni lider orduyla kavga etmeyen, eşinin başı açık ama başörtüsünü serbest bırakacak, Kürt değil ama Kürtlerle çatışmayan biri olacak…”

“Bugün iki düşman gibi görünen ABD ve Rusya perde arkasında yeni bir denge politikası kurmak için anlaştılar. Türkiye’nin bu yeni düzende hangi safta yer alacağını konuşmamız lazım. Çünkü bu yeni süreç, Türkiye’de büyük dönüşümlere sebep olacak.”





0 Comments:

Post a Comment