Yeni sezona bomba gibi giren Kurtlar Vadisi Pusuya yeni karakterler eklendi.Bunlardan biri de İskender ve yapılanmasındaki ''Hoca'' lakaplı kişi idi ..Siz Kurtlar Vadisi severler için bütün karakterlere yaptığımız gibi ''Hoca'' nın da gerçekte kim olduğunu araştırdık.Araştırmalarımıza göre bu kişinin 28 Şubat sürecinde ön plana çıkan,Fadime Şahin'e tecavüz suçuyla hüküm giyen sahte şeyh Ali Kalkancı olma olasılığı yüksek.

Medyada Ali Kalkancı ile ilgili pekçok haber çıktı.Özellikle Ergenekon sürecinde bu haberler epey arttı.Ergenekon süreci ile ilgili olarak Ali Kalkancı'nın,şu an Ergenekon davası ile ilgili içerde olan kişiler ile telefon görüşmesi yaptığı kayıtlara geçmiştir.
Ayrıca çıkan haberlerden bir başkası da;Ali Kalkancı'nın Ergenekon yapılanmasının Hocası olduğu yönündedir.Bu konu ile ilgili olarak telefon kayıtlarına göre emekli Yüzbaşı Öztürk Kalkancı için 'Bizim hoca' diyor.
Bu haber medyada ''Kalkancı Ergenekon'un 'hocası' çıktı'' haberi ile geniş yer buldu.

Ali Kalkancı şu sıralar şeyhliği bırakmış ve yeni bir yüzüyeni bir kimlik ile iş adamı olmuş.Şimdi,28 Şubat ın şeyh i Ali Kalkancı ile,bu günün iş adamı Ali Kalkancı'nın arasındaki farkı fotoğraflarla göstermek istiyoruz ..

28 Şubat



Bugün




Bütün bu verilere dayanarak dizideki ''Hoca'' nın gerçekte Ali Kalkancı olduğu ihtimali yüksek ..

www.KurtlarVadisi-Pusu.Com Haber Servisi

0 Comments:

Post a Comment