Gectigimiz hafta Kurtlar Vadisi Pusu'nun 48. bölümünde Nazife annenin Polat'a kiz bulma telasina düstügünü hepimiz görmüstük. Her ne kadar www.kurtlarvadisi-pusu.com Fan' lari dizinin bas karakteri Polat Alemdar'in Elif'ün üstüne baskasini sevmesine tahammül edemese de, diziye yeni katilan Hatice Sendil yani Ebru karakterini ilk bakista bensimsemeseler de ve bu durumdan cok rahatsiz olsalar da bir seyi düsünmelerini istiyorum.

POLAT'TA BIR INSAN...

Bir konuda hepimiz hemfikiriz sanirim, o da Kurtlar Vadisi Pusu'nun gercek hayattan parcalari yansittigi. Gündemi takip edenler zaten bu olayin farkindadir. Peki hersey gercek Polat degil mi? Hangimiz bir sevda bittiginde yeni bir sevdaya yelken acmayiz ki. Simdi diyeceksiniz Polat baska, Polat racon adami, ihtiyarlara söz verdi ve tutmadi vs vs... Sundan adim gibi eminim, ihtiyalarin hepsininde herkezden sakladigi kacamaklari muhakkak vardir ki bu kacamaklar bizim kahramanimiza yani Polat Alemdar'a yakismaz. Hele ki babasi, babalarin babasi Öber baba olursa hic yakismaz.

Hatirlarsaniz Kurtlar Vadisi'nin bir bölümünde Polat ve Cakir bir Otel'e gitmislerdi. Otelde iki kiz vardi ve Polat'la Cakir'i bekliyorlardi. Daha o günlerde Elif yasiyordu. Polat camdan disari bakiyor ve muhtemelen Elif'i düsünüyordu. Cakir bile isi baya yumusatmisti lakin cok gecmeden isi toparlamisdi o ayri mesele. Hatirlayin bir o günleri ve tekrar düsünün.

Belki sizler yani www.kurtlarvadisi-pusu.com Fan'lari ayni fikirde olmayacaktir ama cok SIKI bir Elif Fan olmama ragmen Polat'in artik bir yuva kurmasindan yanayim. Kurtlar Vadisi Pusu senerislerinden Bahadir Özdener'inde bir Televizyon programinda söyledigi gibi, bu dizi hic bitmeyecek.

Kaynak: www.kurtlarvadisi-pusu.com editörü Sevda Yolcusu

0 Comments:

Post a Comment