Kurtlar Vadisi Pusu'da sonunda ekonomik krize yenik düştü. Pana Film, Show Tv ile yollarını ayırma kararı alabileceklerini açıkladı. Bölüm başına ödenen milyonlarca YTL, son dönemde Show Tv'yi zorladı belli ki... Ancak ben Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bir kanal bulmakta zorlanacağını düşünmüyorum. Ne de olsa Perşembe günlerinin tereddütsüz galibi olan bir diziyi hemen her kanal ister. Beni düşündüren tek bir konu var, o da Kurtlar Vadisi'nin Kanal D'ye geçtiği zaman nasıl da kan kaybettiği. Çünkü Show Tv'nin seyirci profili ile Kanal D'ninki çok farklıydı. Vadi fanatikleri diziyi takip etmekten vazgeçmemişti ama yine de popülaritesinde düşüş olmuştu. Ama eminim Pana Film, daha önceki deneyimlerini göz önüne alacaktır. Bu arada Vadi demişken, okurlarımızdan Neşe Yüksel ve Havva Aman'ın bayram seyran demeden yolladıkları mail'lere de değinmeden edemeyeceğim. Tahmin edersiniz, biz hanımları bir diziye tutkuyla bağlayacak şeylerin başında aşk gelir. O kadar patlama-çatlama ve silah arasında filizlenen aşklara kayıtsız kalamayız. İşte Neşe ve Havva Hanımlar da bu konuya değinmiş. Hatice Şendil'in diziye girişi ve Polat'ın yeni öğretmene hayran bakışları, Vadi'nin kadın fanatiklerini baya bir endişelendirmiş. Çünkü hanımlar, Polat'ın ömrünün sonuna dek Elif'e aşık kalmasını tercih ediyor. Hatta Polat'ın Ahu ile yaşadığı aşkı 'tırt' olarak tanımlıyorlar. Vallahi bizden söylemesi, Polat ölen aşkına ölümsüz bir aşk duyan adam olarak çok daha fazla prim yapıyor.

1 Comment:

  1. Adsız said...
    birakin bu ask-mesk islerini hocam,ask-mesk dizisi yeterince var zaten.ucuz bir film cekeceksen,ya da bu isten daha iyi kar edecegim diyosan,bir ise yaramayan ask-dizisi ceceksin ama cok fazla olmasi maalesef emegi belki de karsilamiyor.cünkü okadar cok ki, dizi cekicileri kenileri cekip kendileri bakacak.kurtlar vadisine bu cizgi hic mi hic yakismiyor.
    bu dizinin ikinci,yani pusu, serisi baslayinca neden bukadar kadin var diye kendime sormustum,cevabimi da ilerleyen bölümlerde aldim,adamlarin basina gelmeyen kalmadi.demek ki, bu acimasiz gercek dünyada bukadar kadini biraraya toplarsan basina gelmeyen kalmayacaktir.eger böyle devam ederseniz sizin de onlardan bir farkiniz kalmayacaktir.

Post a Comment