'Kurtlar Vadisi kötü örnek değil'



'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Yalçın Bulut' karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal, dizinin gençlere kötü örnek olduğu söylemlerine tepki verdi.




Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor?' programına konuk olan Hüseyin Avni Danyal, Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili olarak zaman zaman medyada tartışılan 'şiddete özendirdiği' görüşlerini eleştirdi.

Dizinin gençlere olumsuz örnek teşkil edebilecek davranışlar içermediğini söyleyen Hüseyin Avni Danyal, "Hatta gençlere örnek olabilecek bir takım doğruların altı da kalın kalın çizildi. Ancak bunlar konuşulmuyor da kötü örnek olduğu konuşuluyor" dedi.

Dizinin daha önceki versiyonu 'Kurtlar Vadisi'nden bahsedilmesi üzerine de Hüseyin Avni Danyal, "Ben bu diziye 'Kurtlar Vadisi Pusu' olarak girdim. Daha öncesi beni ilgilendirmez" diye konuştu.

İdam sahnesine nasıl hazırlandı?

'Hatırla Sevgili' dizisinde Adnan Menderes'i canlandıran oyuncu, idam sahnesinin çekileceği gün sette hiç kimseyle konuşmadığını ve siyah perdeyle çevrilmiş bir alan kurdurduğunu ve çekimler haricinde oradan çıkmadığını söyleyerek "O bir süre sonra insanda başka bir ruh hali, başka bir sıkıntı ve buhran yaratıyor. O bunalım ve ruh hali de idam sahnesinde daha rahat, daha doğru oynamama neden oldu" dedi.

Dizinin yapımcısı Tomris Giritlioğlu'ndan idam sahnesiyle ilgili bütün sahnelerin aynı gün çekilmesi ricasında bulunduğunu aktaran Hüseyin Avni Danyal, Giritlioğlu'nun kendisini kırmadığını ve adaya gelerek beyaz gömleğini giydiği andan idam sahnesinin sonuna kadar hepsinin sırayla çekildiğini ve çekimlerin 26 saat sürdüğünü belirtti.

0 Comments:

Post a Comment