Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin karakterlerinden Muro ve Çeto'nun büyük ilgi görmesi sonucu perdeye taşınan Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmi izleyicileriyle buluşuyor.

Yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” adlı sinema filmi 5 Aralık'ta vizyona giriyor.

Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk'ün yanı sıra, Fırat Tanış, Evrim Alasya, Bülent Şakrak, Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova'nın rol alıyor. Mazhar Alanson'un da yer alacağı filmin iki devrimcinin başından geçen ilginç bir evlilik hikayesini anlatıyor.
------------
Öte yandan 5 Aralık'ta vizyona girmesi merakla beklenen bir diğer film AROG. Cem Yılmaz'ın 2004 yılında seyirci ile buluştuğu GORA'nın kahramanı Arif'in bu kez yontma taş devrindeki maceralarının fantastik komedi olarak izleneceği filmde Cem Yılmaz'ın yanında Özge Özberk, Zafer Algöz , Ozan Güven , Nil Karaibrahimgil , Metin Keçeci rol alıyor.

Yeni Şafak

0 Comments:

Post a Comment