Terörü erotizim bitirir! Bu teklif ünlü penis yazarımızdan geldi. Lütfen hemen itiraz etmeyin önce bir okuyun, karar yine sizin!

Akşam'ın devrik yönetmeni Serdar Turgut, Sabah'ta dün yayınlanan ve "derin anlam taşıyan" röportajının ardından bugün çoştu ve memleket meselelerine acil çözül getirmek için kolları sıvadı.

Turgut'un bugünkü gündem maddesi ise bir türlü yayın formatı uydurulamayan TRT 6! Turgut, Kürt kanalına Kurtlar Vadisi Pusu'nun transfer edilmesi gerektiğini söyledi ardından da özel bir erotik yayın bölümü teklifinde bulundu.


İşte Turgut'un erotik yayın teklifi ve gerekçeleri;

Test yayınlarını yapmakta olan TRT 6, 1 Ocak’tan itibaren düzenli Kürtçe yayına başlıyor. Böylece Türkleri kültürel çöküntüye uğratmış olan, bizi neredeyse insanlıktan çıkarmış, çoğumuzu eblehleştirmiş olan ne kadar televizyon programı varsa, onları artık Türkçe bilmeyen Kürt vatandaşlarımız da rahatlıkla seyredebilecek.

(...) İnşallah TRT bu kanala fazla müdahale etmez de kendi yolunu çizmesini ve kendi starlarını çıkarmasını sağlar. Ama bu TRT müdahale etmeden duramaz.

(...) O kanalda çok fazla sayıda politikacıyı Kürtçe dublajlı çıkartıp konuşturursanız sonuçta yörede nüfusun tümünün PKK’ya katılmasına yol açabilirsiniz, benden uyarması. Ben bile çok fazla siyasi haber duyduğum zaman acaba dağa çıksam mı diye düşünüyorum.

Kim ne derse desin benim favorim Rojin. Onun Kürtlerin Seda Sayan’ı olacağı söyleniyor. Hayır katiyen olmaz. Kürt kardeşlerimiz sevinsin diye biz Türkleri de boş bırakmasın Rojin.

Bu kanal için kafamda birçok program planlıyorum. Bir tanesi de Rojin’le alakalı.

O programda Rojin deri kıyafet giyecek ve ekrana bakarak, sadece Kürtçe konuşarak erkek azarlayacak. Kadının ismi de tipi de bu fetişistik algıya çok açık ve bu program çok başarılı olacak. Kadın tarafından azarlanmaktan hoşlanan Türk erkeklerin sayısı tahmin ettiğinizden daha fazla. Bunların bir bölümü Kürtçe azarlanmayı da denemeye hazırlar.

Bir başka önerim de TRT’in Digiturk ile işbirliğine girmesi ve Digiturk’ün tüm erotik kanalları yöreye şifresiz vermesidir. Bu başlıca iki sonuca yol açabilir:

1- Bir süre sonra bölgede PKK’nın etkisinin tamamen ortadan kalktığını görürsünüz. Hatta dağlara bedava uydu alıcı promosyonu da yapılırsa militanların bir süre sonra dağdan inmeyi reddetmeleri gibi bir durumla karşı karşıya kalabiliriz.

2- Erotik kanalları bedava izleyebilmek için ben Şırnak’ta ev kiralayabilirim. Şu aralar zaten ev arıyorum. Üstelik bu çözümün hayli ucuz bir alternatif olacağını da umuyorum.

Ayrıca artık bir başka kanal aramakta olduklarını anlatan haberlerinden iyice bunalmış olduğum Kurtlar Vadisi de TRT6’ya transfer olsun. Böylece onlar bizden kurtulmuş olur, biz de onlardan.

0 Comments:

Post a Comment