Memati, bakışlarıyla lohusa kadını sütten keser

Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati ile Abdülhey arasındaki kadın kavgası önceki geceye damgasını vurdu. Abdülhey, Cevat'ın dul karısı Sultan ile ilişkisi olduğunu Polat'a anlattı.



Akıl istiyordu ama Polat, "Ben gönül işlerine karışmam..." dedi.

Oda'ya giren Memati, konuyu öğrenince çok sinirlendi. Kartalı andıran ifadesiyle Abdülhey'e bir bakış fırlattı ki, o anda loğusa bir kadınla göz göze gelse kadıncağız sütten kesiliverirdi...

Abdülhey, "Sultan'ı seviyorum" dedi. Memati çok kızdı: "Ne demek lan seviyorum? Sultan bizim rahmetli Cevat'ın karısı değil mi? Ölmemi bekleme Abdülhey, Gamze boşta hadi git takıl." Ve birbirlerine girdiler. Kadın kavgası dostluğu bozmuştu.

Muro ve Çeto’dan gülümseten diyalog

Muro'nun sinema filmi ne kadar gişe yapar bilemem, ancak arkadaşlarıyla diziye renk kattıkları kesin... Polat ile adamlarının yakalayıp içeri tıktıkları Muro, Çeto ve Yıldırım kahvaltı masasının etrafında otururlar... Muro hiçbir şeye dokunmaz, Çeto zeytin ekmek yemeye başlar. Muro sinirlenir: "İki kuruşluk zeytine satma kendini Çeto, satma." Yıldırım da yemeye başlayınca Muro, bir zeytin alır dişine götürür, aniden geri bırakır; Ve kızgınlıkla sorar: "Çıkartmadınız mı lan bunların çekirdeğini?" Çeto hemen çekirdeğini çıkarıp, zeytini ikram eder: Muro bu jestin altında kalmaz: "Danışmanımsın lan Çetin!"

0 Comments:

Post a Comment