Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye’yi yutmak isteyen medya patronunu, ülkeyi
yönetmek için kirli oyunlar kuran aileleri, ihale çetelerini, yani Türkiye’nin bugününü anlatacak

Türkiye’nin terör belasına destek veren çevreleri anlatmak için geçen sezon hazırlanan, “Kurtlar Vadisi Terör” dizisinin RTÜK tarafından yayından kaldırılmasının ardından ekibin yeni projesi olarak Show TV’de oynamaya başlayan, “Kurtlar Vadisi Pusu” (KVP) bu dönem de gerçekleri anlatmaya devam edecek. Hain çevrelerin korkulu rüyası haline gelen KVP yine ülkemizi yönetmeye çalışan medya patronu ile ekonomimiz ile oynayan finans çevrelerini tedirgin edecek.

Uykuları kaçacak

Türkiye’nin ekonomisiyle istedikleri gibi oynayan, gerektiği zaman yapay krizler çıkararak paralarına para katan 4 işadamından oluşan “Kare As” çetesinin uykularını kaçıran Polat Alemdar yine ülkesi için ter dökmeye devam edecek. Terör gerçeklerini çıkaramamanın sıkıntısını yaşayan Alemdar bu sefer içimizdeki hainlerin peşine düşmeye devam ederken, seyirciler de yine dizideki karakterlerin gerçek hayattaki karşılıklarını hemen bilecekler.

Bomba patladı ama...

KVP’nun geçen sezon yayınlanan bölümlerinde Polat, Kare As üyeleri teker teker metruk bir binanın kapısından içeri girmiş ve kaybolmuşlardı. Kare As üyeleri en sonunda Polat’a çeteden çıkaracakları bir iş adamı yerine kendisini almayı teklif etmişler, ama red cevabı almışlardı. Dizinin sezon finalinde ise Polat’ın evine gelen çiçeğin içine saklana bomba ekip üyelerini hemen yanında patlamıştı. KVP’nun yeni bölümleri 20 Eylül Perşembe gününden itibaren Show TV’de yayınlanmaya başlanacak.


0 Comments:

Post a Comment