Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen oyuncuları, ödül törenleri ve söyleşiler aracılığıyla üniversite öğrencileriyle buluştu.


Uludağ Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi tarafından “Yılın En Başarılı Dizisi” seçilen Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, hem ödül törenlerinde hem de Koç Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen söyleşilerde öğrencilerle bir araya geldi.

Koç Üniversitesi’nden “Yılın En Beğenilen Aksiyon Dizisi” Ödülü

Koç Üniversitesi Televizyonu tarafından öğrenciler arasında yapılan anketle, “Yılın En Beğenilen Aksiyon Dizisi” seçilen Kurtlar Vadisi Pusu ekibi için Koç Üniversitesi’nde bir söyleşi ve ödül töreni düzenlendi.

Kurtlar Vadisi Pusu ekibinden Necati Şaşmaz, Zafer Algöz, Mustafa Üstündağ, Ragıp Savaş ve Sema Öztürk’ün katıldığı söyleşi ve ödül töreninde oyuncular öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.







Bahçeşehir Üniversitesi’nde İzdiham

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, geçtiğimiz günlerde de Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularından Gürkan Uygun, Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Üstündağ, Osman Wöber ve Zeliha Çal’ın katıldığı söyleşi, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.




Uludağ Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nden Ödül

Uludağ Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi de Kurtlar Vadisi Pusu dizisini “Yılın En Başarılı Dizisi” seçen üniversitelerdi.

Uludağ Üniversitesi 4. Medya Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen ödül törenine, Kurtlar Vadisi Pusu’nun ödülünü almak üzere Kenan Çoban ve Erhan Ufak katıldı.

Marmara Üniversitesi’nde 20.000 öğrencinin katılımıyla 'Marmaralı Yılın Enlerini Seçiyor!' adlı ankette 2007'nin En Başarılı Dizisi seçilen Kurtlar Vadisi Pusu’nun ödülünü ise Gürkan Uygun aldı.


1 Comment:

  1. Adsız said...
    ya ben memati abiyi cok begeniyorum burdada süper cıkımıs cok tesekkurler oyuncullardan memati; polat alemdar ve abdulleyi sewiyorum.

Post a Comment