Kurtlar Vadisi Pusu Bu Haftada İzleyicilerine Yayınlanan 39.Bölümü İle Unutulmaz Anlar Yaşattı.Ve Yine Artık Klasiklesti Diyebilecegimiz Bir Sekilde Yanı İzleyicilerini Merak İcerisinde Bırakarak Sona Erdi ..Peki Bu Hafta ki Bölüm Nasıl Bitmişti ?

Polat Alemdar Büyük İskender'e Ulaşmak İçin Yol Katederken Örgüt Başkanı'ndan Sonra Yalcın Yıldız'ı Karsısına Almış Ve Silah Dayamıstı .. Bu Noktada Ben Bu Yazımda Bu Konuyu Yazmak Ve 2 Yönlü Olarak Düsünmek İstiyorum ..

İlk Olarak Polat Yalcın Yıldız'ı Vurmazsa Ne Kaybeder ? Ne Kazanır ? Dizinin Akısı Ne Olur ?

Polat Alemdar Yalçın Yıldız'ı Ancak İstedigini Aldıgında Öldürmez.. Ki İstedigini Aldıgı Anda İskender'in Yıldız'ı Öldürmesi Muhtemel ...İskender Öldürmezse Bu Sefer , Masonik Faaliyet Güçleri Öldürebilir ( Örn:Mehmet Karahan'lıyı Öldürdükleri Gibi ) .. İlk Mevzuyu Özetleyecek Olursak .. Polat Hiç Birsey Kaybetmez .. Üstüne İskender'in Yerini Kazanır ..Dizinin Akışı Yılıdız Üzerine Seyir Alabilir Ve Yıldız Her An Ölebilir ..

Gelelim İkinci İhtimale...Soruya ;

Polat Yalcın'ı Vurursa Ne Kaybeder ? Ne Kazanır ? Dizinin Akışı Ne Olur?

Polat Alemdar'ın Yalcın Yıldız'ı Vurması İstedigini Alamadıgının Habercisi Olabilir .. Ve Yahutta İstedigini Almasına Ragmen Vurması İhtimali de İşini Garantiye Almasının Bir Göstergesidir Ki Bu da Polat'ın Bu Konu da Ne Kadar Hassas Ve Ciddi Oldugunu Gösterir. İkinci Mevzuyu Özetlersek , Yıldız'ın Ölmesi Polat'ın Bir İhtimal İskender'in Yerini Ögrenememe Hesabına Dönüsebilir ..Bunun Yanında Yıldız'ın Ölmesi Polat'a Birsey Kazandıramamasına Ragmen , İskender'e Cok Şey Kaybettirecektir.. Cünkkü İskender,Hem Güc Kaybedecek Ve Hedefine Ulasamama Tehlikesi Yasayacak Hemde İcinde Bulundugu Çember Daralacak Ve Ölüme Bir Nebze Daha Yaklasacaktır ..

Bu Ikı Unsur'a Baglı Olarak Bir Sonuç Çıkaracak Olursak ;

Yıldız Her İki İhtimale Göre de Ölecegine Göre ,Yıldız'ın Dizide ki Ömrü Bana Göre Bu Noktadan Sonra Tartısılabilir ve Yıldız Her An Kurtlar Vadisi Pusu Arenası'ndan Silinebilir ...


Diplomat

0 Comments:

Post a Comment