Kurtlar Vadisi Pusunun 40.bölümünde Polat Alemdar İskender Büyükü yakalamak için çok değişik bir taktik uyguladı.Ancak kafalarda soru işaretleri kaldı.


İskender'in evini Yıldız'dan öğrenen Polat Alemdar, eve baskın yaptığı sırada kameralardan olan bitenin dışarıdan izlendiğini fark etti. İnci ve çocuğunu ateşin ortasında bırakan İskender Büyük, Polat'ın baskınını başka bir yerden kameralar aracılığıyla izlerken İstihbaratçı Vural ve adamlarının ona yardım ettiğinden habersizdi. Nazım, Polat'ı alıp İskender'e götürmek için adamlarıyla villaya geldi ama tuzağa düşmüşlerdi. Polat Alemdar, Abdülhey'in kameraları sabitlemesiyle İskender Büyük'ü teknoloji ile kandırdı. Polat'ın adamları Nazım dışındaki İskender'in tüm adamlarını öldürdü. Nazım'ın silahındaki mermileri boşaltan Polat, onun kendisini yakaladığı süsü verdi ve İskender Büyük'ün saklandığı mekana gitti. İskender, Polat'ın zeki planıyla kıs kıvrak yakalandı.

Ancak, tüm bu olup bitenler izleyicilerin kafasında bazı soru işaretleri de bıraktı. İskender'e çok bağlı olan Nazım'ın nasıl böyle bir ihanetin içinde yer aldığı sorgulandı. Nazım, nasıl oldu da hiç direnmeden İskender Büyük'e gözü kapalı ihanet edebilmişti?

DEVAMI / YORUMLAR

0 Comments:

Post a Comment