Birçok kesim Kurtlar Vadisi'ni ‘Günah keçisi’ ilan ederken, Ülkü Ocaklarının efsane başkanı ve BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, vadi için ne dedi? Dizinin fazla izlenmesindeki asıl etken ne?

Ülkü Ocaklarının efsane lideri ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’ndan Kurtlar Vadisi dizisinin içeriğine çok anlamlı destek geldi.

Birçok kesimin ‘Günah keçisi’ ilan ettiği ve Milliyetçi-Ülkücü gençliği bir çete gibi gösterme iması taşıdığı gerekçesiyle tepkilerin hedefi hedefi haline gelen Kurtlar Vadisi dizisine “ Sanalda olsa şu anki Türkiye’nin bir gerçeği” yorumunda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu, dizinin önemli oranda reytinginin de olmasına dikkat çekerek, dizi hakkındaki görüşlerini şöyle sürdürdü.

“Diziyi topa tutarken, öncelikle neden çok izlendiğine bakmamız ve teşhis etmemiz lazım.Dizide Devletin görevlisi mi yoksa kendi hesaplarına çalışan bir grubumu olduğu belli olmayan Polat Alemdar ve ekibinin, milliyetçi gençliği kötü gösterme amacı taşıdığına katılmıyorum.

Dizinin çok izlenmesi ve sempati toplamasının sebebindeki asıl gerçek ise şu.

Yargının işlemediği, ihanetlerin hesabının sorulmadığı, Uyuşturucu tacirlerinin hesap vermediği bir ülkede sanal da olsa içinde bu uhdeleri taşıyan vatandaşlarımız 1 saatte olsa TV karşısında bu bunalımlarını deşarj etmektedir.

Yani, vatandaş bu ihanetçi ve gayri meşruculardan hesap sorulması beklentisi içindedir.

Dizidekiler devletin görevlileri de olmasa vatandaşımız Polat Alemdar ekibinin bu soysuzlardan hesap sormasıyla rahatlıyor.

Tabi ki vatandaşın asıl beklentisi de Devletinin ve gerçek kurumlarının bu gaflet ve ihanet çarkını kuran çetelerden hukuk çerçevesi içinde hesap sormasını arzulamaktadır.

Bizlerin de arzusu budur.”


0 Comments:

Post a Comment