Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezondaki ilk bölümü 20 Eylül Perşembe günü Show TV'de ekrana gelecek. Patlama sahnesiyle sona eren dizide kimin öleceğine yönelik tartışmalar internette sürüyor.
Kurtlar Vadisi Pusu'nhun yayınına günler kala dizinin fanatikleri merakla yeni sezonun ilk bölümünü bekliyor. Forum sitelerinde ise geçen bölümde bomba patlaması sonunda ne olacağı, kimin ölüp kimin yaralanacağı tartışılıyor.

Fanatikler internette binlerce kez tıklanan patlama görüntüleri ile ilgili aralarında fikir alışverişi yapıyor. Geçen bölümde patlamaya hazır bombanın ardından ne olacağı en fazla merak uyandıran konu. Forum sitelerinde dizinin fanatikleri 'Bomba patlarsa kim ölür?' sorusuna yanıt arıyor. Lota'ya dönen tahminlere göre dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın ölmesine kimse ihtimal vermiyor. Polat'ın eli ayağı olan Memati'nin yaşama ihtimali %99, Abdülhey ise %70 ile yaşamasına ihtimal verilen diğer karakter.

3 karakter ise bombada ölmesi düşünülen isimlerden oluşuyor. Güllü'ye %30 şans veren dizinin fanatikleri, Nevzat'a %15 ve Pürmüz'e de %5 şans tanıyor.

Bakalım bombanın patlamasından 4 saniye önce olayın farkına varan Polat, ekip arkadaşlarını kurtaracak çözüm bulabilecek mi?


0 Comments:

Post a Comment