Kurtlar Vadisi'ndeki sahnelere özenip arkadaşlarının katil zanlısını kaçırdılar, bir evde sorguya aldılar!

Arkadaşlarının öldürülmesi olayını aydınlatmak isteyen ve cinayet zanlılarından birini kaçırarak işkence yaptıkları bildirilen 4 kişi, polisin takibi sonucu yakalanarak tutuklandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yıldızevler’de Mayıs ayında öldürülen Önder Ünal adlı kişinin cinayet olayını aydınlatmak isteyen yakın arkadaşları, cinayet zanlısı olduğu bildirilen Mahmut A.’yı silah zoruyla kaçırdılar.
Önder Ünal’ın öldürülmesinden sonra tutuklanarak cezaevinde yaklaşık 2 ay kalan Mahmut A.’yı, ellerini ve ayaklarını plastik kelepçeyle bağlayarak ve tanınmaması için kafasına yastık kılıfı geçirerek kaçıran zanlılar, Mahmut A’yı Yıldızevler Hilal Mahallesindeki bir eve götürdüler. Saldırganlar, Mahmut A’ya burada işkence yaparak, Önder Ünal’ın öldürülmesiyle ilgili bilgi aldılar.
Saldırganların uyuşturucu kullandıkları sırada dalgınlıklarından faydalanarak banyo penceresinden kaçmayı başaran Mahmut A., Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak yardım istedi. Bunun üzerine söz konusu adrese giden Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, Mete K., Savaş A., Levent A. ve Mustafa E. adlı kişileri gözaltına aldılar.
Evde yapılan arama sonucunda ruhsatsız bir adet tabanca, bir adet pompalı tüfek, çok sayıda fişek, bıçak ile sekiz adet plastik kelepçe ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlılar, "adam kaçırma" ve "işkence" iddiasıyla çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.


0 Comments:

Post a Comment