Fox TV'nin son zamanlarda dikkat çeken magazin programı Bizden Kaçmaz'a bir haller oldu. Ramazan nedeniyle mi, yoksa başka nedenden mi bilinmez ama programın eski performansından eser yok.

Fox TV'de yayınlanan Bizden Kaçmaz isimli magazin programı yaptığı haberlerle son aylara damgasını vurmuştu. Birbirinden etkili haberleriyle gündem belirleyen Bizden Kaçmaz'ın her an Fox TV'den ayrılıp daha büyük bir kanala geçebileceği konuşuluyordu.

Ancak Bizden Kaçmaz'a son haftalarda birşeyler oldu. Eski etkinliğini sürdüremeyen program geçen hafta Ramazan ayı nedeniyle 'dini' sohbete sarılmıştı.

Programın bu haftaki bölümünde ise ekranda dizi şenliği vardı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yaprak Dökümü'nü programın ana gündemi yapan Bizden Kaçmaz, dizinin çilekeş kızı 'Fikret'i (Bennu Yıldırımlar) de canlı yayın konuğu olarak ağırladı.

Sunucu Salih Keçeci dizinin etkisini kendi yayınında da sürdürmek için oyuncu Bennu Yıldırımlar'a dizideki ismi olan 'Fikret'le hitap etti.

Bizden Kaçmaz programının ön plana çıkarttığı bir başka dizi ise Kurtlar Vadisi Pusu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun setinde yapılan çekimler ve röportajlar ekrana getirildi. Necati Şaşmaz'ın dizideki sert karakterine karşın röportajdaki neşesi dikkatlerden kaçmadı.
Fox TV, çarşamba akşamları Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü ve perşembe akşamları Show TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin reklamını yaptı.
Programda Fox TV'nin reyting beklediği 'Yemin' dizisiyle ilgili haber de ekrana getirildi. Ancak diğer iki dizi neredeyse 1 saat boyunca konuşulurken, kanalın kendi dizisi olan 'Yemin'e ayrılan süre 3-4 dakikayı geçmedi.

Fox TV'nin yayınlayacağı 1980'li yıllara damgasını vuran 'Kartallar Yüksek Uçar' dizisi büyük bir merakla beklenirken, Bizden Kaçmaz programının bu önemli yapımı tanıtmak yerine neden rakip kanalların dizilerinin tanıtımını yaptığı merak konusu oldu.


0 Comments:

Post a Comment