Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta olaylar üst üste geldi. Kırmızı kitabı okuyan Polat, Memati'nin yaşadığını öğrendi... Yalçın Bulut ise, dizide ölen onlarca karakterin arasına katıldı.
Show TV'de büyük bir merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati'nin akıbeti büyük bir merak konusu olmuştu. Bu haftaki bölümün son karesinde İskender'in adamı Hakan, kendisini yaralayan Polat Alemdar'a "Beni öldürme seni Memati'ye götüreyim" diyerek canını almamasını istedi. Bu kare Memati'nin yaşadığını anlattığı için Kurtlar Vadisi fanatiklerini memnun etti.
Dizinin bu haftaki bölümünde Polat Alemdar, ihtiyarlar heyetinin başındaki kişinin yüzünü görme fırsatını elde etti ve meşhur 'Kırmızı Kitabı' okudu. Ayrıca İskender'in Nevruz kutlamalarını polisle çalışmaya döndürme gayretleri sonuç buldu ve böylelikle gerçek hayatta yaşanan kimi olayların arka planında ne tür amaçlar yattığı gözler önüne serildi.
Dizide bir güçlü karakter daha 'hakkın rahmetine' kavuştu. Yalçın Bulut, Muro'nun hışmına uğradı ve Muro'nun iki kurşunu ile yaşamını yitirip, ölen onlarca karakterin arasına katıldı. Bir diğer önemli gelişme ise Sema Şimşek'in canlandırdığı İnci'nin oğlunu kaçıran İskender ile buluşarak ona oğluna karşılık babası Davut Tataroğlu'nun canını vermeyi önermesi oldu.

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ


DEVAMI VE YORUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ

0 Comments:

Post a Comment