Sizin Kurtlar Vadisi Pusu'yu ne kadar dikkatle izlediğinizi bildiğimiz için herhangi bir açıklama yapma gereği duymadık. Ancak görüyoruz ki sizin böyle bir açıklamaya ihtiyacınız var, o zaman yapalım tabi ki.

Biliyorsunuz Nefise Karatay'ın canlandırdığı Ahu karakteri 16. bölümün sonunda, çatışma sahnesinde vuruldu. Ve sizlerin de o bölümden beri takip ettiğiniz gibi hikayesi gereği, hastaneye kaldırıldı, ve Polat onu ve amcasını koruyabilmek adına geçtiğimiz 19. bölümde yurtdışına gönderdi. Yani senaryo grubumuz tarafından hikayenin bu şekilde gelişeceği, 16. bölümden beri belliydi.
Yani geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberler çıktığında, Nefise Karatay karakterinin canlandırdığı Ahu Toros'un hikayesi çoktan yazılmıştı bile...
Hikaye nasıl gelişecek, Ahu ne zaman, nasıl ve ne şartlarda yurtdışından dönecek, ya da dönecek mi, bunu hep beraber Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilerleyen bölümlerinde göreceğiz.

Nefise Karatay'ın diziden ayrılıp ayrılmadığını dizinin başlangıcındaki ÖN JENERİĞİ takip edenler çok daha iyi anlayacaktır... Dizide oynamayan, ölen, ya da diziden ayrılan hiçkimse ön jenerikte yer almaz...

İyi seyirler...


0 Comments:

Post a Comment