Nefise Karatay, Necati Şaşmaz'dan ayrıldı. Cüneyt Özdemir'le aşk yaşamayabaşladı. Polat'ın intikamı acı oldu. Nefise'yi Kurtlar Vadisi'nin son yayınlanan bölümüne döndürdü. Sonra canlı bomba yapıp ortadan kaldırdı.


Polat'ın intikamı 'bomba' gibi oldu!

Nefise Karatay ile Necati Şaşmaz aşkı bitti. Ayrılık Kurtlar Vadisi Pusu'ya da yansıdı. Nefise projeden ihraç edildi... Nefise Karatay ile Necati Şaşmaz aşkı bitti. Ayrılık Kurtlar Vadisi Pusu'ya da yansıdı. Nefise projeden ihraç edildi....

Necati Şaşmaz, bir süredir manken Nefise Karatay'la aşk yaşıyordu. Hatta güzel mankenin bu ilişki sayesinde Kurtlar Vadisi Pusu'da rol aldığı da iddia edildi. Ancak geçtiğimiz ay, Necati Şaşmaz ile Nefise'nin beraberliğinin bittiğine dair haberler çıktı. Buna gerekçe olarak ise Nefise Karatay'ın gazeteci Cüneyt Özdemir'le olan aşkı gösterildi. Özdemir ile Karatay ilişkisinin basına yansımasının ardından, Nefise Kurtlar Vadisi'ndeki rolü gereği diziden uzaklaştırıldı. 'Ahu Toros'u canlandıran Nefise Karatay, rol icabı Amerika'ya gönderildi.

YALANLAMIŞTI
Bu da "Şaşmaz, Nefise'den ayrılınca onu dizi kadrosundan çıkarttı" yorumlarına yol açtı. Necati Şaşmaz, yani nam-ı diğer Polat ise bu haberleri yalanlayarak Nefise'nin kadroda olduğunu belirtti. Ancak Kurtlar Vadisi Pusu'nun pazartesi akşam yayınlanan bölümü, Şaşmaz'ın sözlerini yalanlar nitelikteydi. Senaryo gereği Amerika'dan dönen Ahu Toros, Polat'ın hayatını kurtarmak için kendisini feda etti. Ahu ölünce de Nefise'nin Kurtlar Vadisi macerası son buldu.

0 Comments:

Post a Comment