Kurtlar Vadisi'nin son bölümü müthiş finalle bitti. Polat ölüme atlarken dizi bitti. Şimdi ne olacak peki? Yoksa efsane bitiyor mu? Fanatik izleyiciler sabah akşam bunu tartışıyor:



Ersin ÇELİK'in haberi...

Milyonları ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 24. bölümü müthiş bir sahneyle sonlandı. Dizinin kahramanı Polat Alemdar, derin devletin başındaki Vural ile birlikte yüksek bir binanın tepesinden ölüme atladı. Polat'ın bu atlayışı akılara 'Yoka dizi bitiyor mu?' sorusunu getirdi.

Bu zamana kadar sayısız çatışmaya giren, Irak'ta yüzlerce Amerikan askerini haşamat eden, adım attığı yerde mayın patlayan, kurşunların ortak hedefi haline dönen ve en son kürek kemiğinin ortasına yediği bıçak darbesiyle ölmeyen Polat’ın bu atlayıştan kurtulamaycağı söylentileri dizinin izleyicilerini harekete geçirdi.

Derin ilişkilerin 'derin dizisi' Kurtlar Vadisi'nde işler iyice arapsaçına döndü. Her bölümü bir bilmeceyle sonlanan dizinin son bölümünün final sahnesi ise birçok tartışmayı beraberinde getirdi.

BRANDA VE KAMYONET

Derin devletin elinde olan adamlarını kurtarmak için hasmı Vural ile buluşan Polat’ın, teslim olmaktansa ölmeyi seçmesi dizinin fanatik izleyicileri arasında da ‘derin’ tartışmalar çıkardı.
Vural’a sarılıp 10 katlı bir binadan ölüme atlayan Polat’ın sonunun ne olacağını dizinin web sitesinde harıl harıl tartışan izleyiciler, senaryoya destek çıkacak nitelikte yorumlar yapıyor.

Bu zamana kadar sayısız çatışmaya giren, adım attığı yerde mayın patlayan, kurşunların ortak hedefi haline dönen ve en son kürek kemiğinin ortasına yediği bıçak darbesiyle ölmeyen Polat’ın bu sefer de ölmeyeceğini düşünen izleyiciler birbirinden ilginç senaryolar üretiyor…


0 Comments:

Post a Comment