KURTLAR VADİSİ" YENİ BÖLÜMLERİYLE ''HAYAL''DEN GERÇEĞE DÖNÜŞ YAPTI !

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE ÜMRANİYE'DE ELE GEÇİRİLEN EL BOMBALARINDAN TUTUN DA ANKARA'DA BULUNAN BOMBALI MİNİBÜSE KADAR HER ŞEY VARDI ! İŞTE EDİTÖRÜN İZLENİMLERİ !

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümleriyle "hayal"den gerçege dönüş yaptı.

Dizide herkes geçen haftanın final sahnesindeki "ihaneti" sorgularken, senaristler Türkiye'nin gündemine balıklama daldı.

Önce Türkiye'deki "büyük patronların" mazot kaçakçılığından elde ettikleri rantın boyutları gözler önüne serildi.

Daha sonra Türkiye'deki karanlık cinayet ve saldırılara işaret edilen senaryoda, sözde işgal altındaki vatanı kurtarmak için ekipler oluşturan "Zafer" isimli kişi sahneye çıktı.

Zafer ismi izleyicilere pek birşeyler çağrıştırmadı ama bir trenle gönderilen silah ve el bombaları ile ilk mesaj verildi. Silahlara Polat, adamlarıyla birlikte el koyarken, Zafer de Polat'ın yolunu tuttu.

Polat'a "Doğu'da devlete uzun yıllar hizmet etmiş" biri olarak kendini tanıtan "vatansever" Zafer, silahların iade edilmesini iskeyerek, söz konusu mühimmatın gerektiğinde "işgal altındaki" vatanın kurtarılması için kullanılacağını söyledi.

Polat ise flaş cümleyi patlatarak, "o bombaları hangi gazeteye attıracaksın" dedi.

O zaman anlaşıldı ki dizideki "Zafer", bir kaç ay önce Ümraniye'de ele geçirelen ve Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan bombaların arkasındaki isimdi. Yani senaristler, kendilerine "Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi" adını veren gurubun önde gelen isimlerinden ordudan atılan eski yüzbaşı MuzZafer Tekin'i işaret etmiş oldu.

Dizinin ilerleyen dakikalarında Polat'a, Mersin'den İsrail'e gönderilmek üzere yola çıkan "gübre" yüklü geminin İstanbul'a geldiği bilgisi ulaştı Polat'a.

Polat ve adamları İstanbul Limanı'nda gemiyi izlemeye aldıklarında, indirilen bir konteynırın içinden "mavi renkli" minibüs çıktı.

Çalıntı olduğu bilgisi verilen minübüse ise "06" plakası takıldı.

Mavi renkli minibüs ise tabiki bir kaç hafta önce Ankara'da bir otoparkta ele geçirilen bomba yüklü minibüse işaret ediyordu.

Dizinin finali, Polat'ın "Bu plaka Ankara'ya mesaj için" sözleri ile sona erdi.

Dizinin jeneriğinde her ne kadar "oyuncular ve senaryo tamamen hayal ürünü" ifadesi yer alsa da senaristlerin gündemi takip eden bu senaryosu son aylarda cizibesini yitiren Kurtlar Vadisi'ni yeniden ekranların zirvesine taşıyacaktır.

0 Comments:

Post a Comment