Her bölümüyle ayrı bir tartışma konusu olan Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümüyle Türkiye'de yaşanan olayların ardındaki sır perdesini araladı..

Ekran başındaki milyonlar, Abdülhey karakterinin Polat'a yapacağı ihanetin detaylarını merakla beklerken, dizi senarestleri çok daha ilgi çekici olayları ekrana getirdi..

Dizinin son bölümünde, bir tren yardımıyla kaçak olarak İstanbul'a getirilen silahlara dikkat çekildi. Silahları teslim almayı bekleyen kişi Zafer Tekin'di..

Zafer Tekin ismi ilk başlarda izleyici için pek bir şey ifade etmese de, ilerleyen dakikalarda fotoğraf berraklaştı ve Zafer Tekin karakterinin, Ümraniye'de ele geçirilen silahlardan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilen emekli asker Muzaffer Tekin olduğu ortaya çıktı..

İkilinin karşılaşmasında Polat'ın "Bu bombaları hangi gazeteye atacaktın?" diye sorması ise Cumhuriyet'e atılan bombalarla Muzaffer Tekin arasında bir bağlantı olduğuna vurgu yapıldı..

Dizinin son bölümlerinde ise günlerdir konuştuğumuz bir başka olaya mercek tutuldu.. Mersin'den İsrail'e gönderilmek üzere yola çıkan "gübre" yüklü geminin İstanbul'a geldiği bilgisine ulaşan Polat Alemdar, limandan indirilen ve 06 plakası takılan mavi renkli minibüsün gizemini açıkladı..

Alemdar, bu minibüsün bir süre önce Ankara'da bomba yüklüyken yakalanan minibüs olduğunu söyledi.. Dizide o minibüse bomba yükleyerek Ankara'ya gönderen ailenin ise zengin bir aile olduğu anlatıldı.


0 Comments:

Post a Comment