Eşref Saati Dizisi start alıyor Show tv'de... Önceki akşam Reina'da tanıtım galası vardı. Yapımcı Pana Film'in ortaklarından Hasan Kaçan “Fehmi Koru ağabeyimizi de çağırdım, Rodos'tan sonra gelinecek yer burası” dedi gülerek.

“Doğru söylüyorsun, deniz kenarı burası da” dedim. Fehmi Koru kapıdan girdiğinde “Vaay Fehmi abi, sen buralara uğrar mıydın” diyerek ufak yollu mahalle baskısı kuranlar oldu. Olayın muhabbeti yapıldığında Hasan Kaçan “Konu sadece mahalle baskısı değil. Eskiden patates baskısı, bir de gazetelerin meyhane baskısı vardı” dedi gülerek...

Aynı mahallede evleri karşılıklı yaşayan iki kabadayının komedi tarzı öyküleri senaryolaştırılmış. Birinin adı Sarı Eşref, diğerininki Kara Eşref... İkisi de aynı günde cezaevinden çıkıp, birbirlerinin kardeşlerine âşık oluyorlar. Ancak müthiş bir inat içinde birbirleriyle boğuşuyorlar. Senaryo çok hoşuma gitti. Genelde dizi izlerken sıkılırım, ilk kez sıkılmadığımı hissettim bitene kadar. Kurtlar Vadisi ekibi de tam kadro hazırdı galada. Ekipten birinin yaptığı “Kurtlar Vadisi'nin komedi tarzı bu” şeklinde yaptığı yorum cuk oturdu. Yavuz Bingöl ve Yetkin Dikiciler'in kabadayı tiplemesi ikisine de yakışmış...

Yakışmayan tek olay vardı... İzleme bittikten sonra gazeteciler röportaja başladı oyuncularla. “Hayranlarınız merak ediyor, ne zaman evleneceksiniz” şeklindeki sıradan bir soruya Yavuz Bingöl'ün gösterdiği tepki inanılmazdı. Öfkeyle yerinden fırlayarak “Bana bunu soramazsınız” diye naralar attı. Öfkeyle salonu terk etti.

Salondaki üçyüze yakın davetli şaşkına döndü... Yavuz'un yaptığı ya çok amatörce bir hareketti veya haber olsun diye yaptığı bir şovdu. Röportaj anında tam Kara Eşref'i oynadı... Belki de kendini rolüne fena kaptırmıştı... Ancak orası mahalle değildi, öfkeli bir baskıya hiç gerek yoktu.

Show tv Genel Müdür'ü Saner Ayar ile sohbet ettik. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayını durdurulduğu gece Pana Film sahipleri ile toplantı yapmışlar. O toplantıdaki muhabbetten bu dizi projesi çıkmış. “İbrahim Tatlıses Doğulu, Kadir İnanır Karadenizli kabadayıyı oynasın, birbirleriyle çekişsinler” diye başlamışlar ilk olarak... Başkalarına kısmet oldu roller... Perşembe akşamı yayına girecek Eşref Saati. Hemen ardından yayını durdurulan Kurtlar Vadisi Terör dizisinin ikinci bölümü ekrana gelecek. Pana Film hiç ücret almayacak. Reklam gelirleri terör mağdurlarına bağışlanacak.


0 Comments:

Post a Comment