HaberTürk televizyonunda başlatılan Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek kampanyası nedeniyle Kurtlar Vadisi’nin yayınlanmayan ’Terör’ isimli bölümünün 2.si dün akşam Show TV’de gösterildi. Daha önce ilk bölümü yayınlanan ve tepkiler üzerine 2. bölümü rafa kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör’ün gösterimi sırasında elde edilen bütün reklam gelirlerinin kampanyaya verileceği açıklanmıştı.

Dizi Show TV’de yayınlanırken Cengiz Semercioğlu’nun programına telefonla bağlanan Show TV Genel Yayın Yönetmeni Saner Ayar, reklamverenlerin özellikle bu kampanya nedeniyle belirlenen ücretlerden daha fazlasını ödeyerek büyük bir hassasiyet gösterdiklerini ve dizinin yapımcısının da bu gösterimden hiçbir ücret talep etmediğini açıkladı.

Dizinin yapımcısı Bahadır Özdener de canlı yayına telefonla katıldı. Özdener, Kurtlar Vadisi:Terör’ü "sinemaya taşımaları halinde çok büyük bir gişe geliri elde edebileceklerine "dikkat çekti ve "Biz bu işi yaparken amacımız belliydi. Artık terörün bitmesi ve gözyaşlarının dinmesini istiyorduk. Bu kampanya bunu göstermemize sebep oldu" ifadesini kullandı. Özdener, dizinin dün akşam gösterilen yayınındaki tüm alt bantlar, sposorluk ve reklam gelirleriyle beraber yaklaşık 2 milyon YTL (Eski paraya göre 2 trilyon) üzerinde bir gelir elde edileceğini ve bütün gelirin kampanyaya verileceğini söyledi.

Özdener, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin 3. bölümünün asla çekilmeyeceğini ve halihazırda süren Kurtlar Vadisi Pusu’ya devam edeceklerini belirtti.


0 Comments:

Post a Comment