Show TV’de ilk bölümü yayınlanan ve Yetkin Dikinciler ile Yavuz Bingöl’ün oynadıkları ’Eşref Saati’ için aslında ilk etapta İbrahim Tatlıses ve Kadir İnanır düşünüldü. Peki neden olmadı?


Ekranlardaki bir çok dizinin aksine farklı bir çizgiyle dikkat çeken Eşref Saati isimli dizi, Kurtlar Vadisi’ni yapan Pana filme ait. Dizinin ön gösteriminin yapıldığı Reina’da, Milliyet Gazetesi televizyon eleştirmeni Ali Eyüboğlu’nun edindiği bilgiler oldukça ilginç bir konuyu ortaya çıkardı.

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’ın Eyüboğlu’na anlattığına göre, Pana Film’in ortakları ve senaristlerine, ’Arkadaşlar Kurtlar Vadisi efsanesi bitti diye yapımcılık işini de bitirecek haliniz yok. Yeni projeler hazırlayın onları yayınlayalım" sözü üzerine Eşref Saati isimli proje ortaya çıkmış.

Dizi üzerine çalışan taraflar, ilk önce kabadayı rollerinden Karadenizli ’Sarı Eşref’i Kadir İnanır’ın, Doğu Kökenli ’Kara Eşref’i de İbrahim Tatlıses’in oynamasına karar kılmış. Fakat Türkiye’de 4-5 starlı projenin zorlukları ve hem bütçe hem de iki ismin ’yüksek egosu’ düşünülünce, Tatlıses ve İnanır isimleri rafa kaldırılmış.


0 Comments:

Post a Comment